Ne demek hocam başka sorun vs varsa sorabilirsinizTamamdır dikkat ederim sağolun hocam
R5 3600 3060 i besler bakmana gerek yokTamamdır dikkat ederim sağolun hocam
Hocam bazı oyunlarda 1080p de darboğaz yapar diyorlarR5 3600 3060 i besler bakmana gerek yok
Uyumlu olur yazmışlar bazı forumlarda ama eğer işlemciyi almadıysanız bütçeniz varsa 5600 alabilirsiniz bendede gigabyte b450m K var 5600 alacağımHocam anakart olarak msi gaming plus max taksam uyumlu olur mu sizce
Bu arada sistem özellikleriniz nedir hocamHocam anakart olarak msi gaming plus max taksam uyumlu olur mu sizce
Daha sistemi almadım ama kafamda kurduğum 3 5 parçanın üstünden gidicem hocamUyumlu olur yazmışlar bazı forumlarda ama eğer işlemciyi almadıysanız bütçeniz varsa 5600 alabilirsiniz bendede gigabyte b450m K var 5600 alacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada sistem özellikleriniz nedir hocam
Hocam yani r5 3600 5600 den faha iyi değil mi özellik olarak hemen hemen aynı fakat 3600 de pcle sürümü 4.0 onunUyumlu olur yazmışlar bazı forumlarda ama eğer işlemciyi almadıysanız bütçeniz varsa 5600 alabilirsiniz bendede gigabyte b450m K var 5600 alacağım
Bu arada sistem özellikleriniz nedir hocam
5600 daha güçlü hocamDaha sistemi almadım ama kafamda kurduğum 3 5 parçanın üstünden gidicem hocam
Hocam yani r5 3600 5600 den faha iyi değil mi özellik olarak hemen hemen aynı fakat 3600 de pcle sürümü 4.0 onun
Kardesim Bende 2. Elden 10 ay ming yapilmis Asus dual rx 6600 aldim Hicbir sorun yasamadim yaklasik 1 senedir de kullaniyorum Oyle mingli kart sakin alma fln diye Konusan olursa Bakma onlara... Temiz kart cok piyasada kutu fatura Varsa .. garantisi devam eden Veya Yakin zamanda Bitmis de olur.. Testlerini yap. Gozle Guzelce kontol de et.. Sorun yasamassin Buyuk ihtimalleHocam onlar için minanig li diyolardı
r5 3600 çok gereksiz olur daha ucuza r5 5500 var onu alSelam dostlar yakın zamanda bilgisayar toplayacağım sistemde r5 3600 işlemci olucak 4 k ve 5 k arası ekran kartı almayı düşünüyorum 2.el veyahut 0 fark etmez bu fiyatlar arasında ekran kartı önerir misiniz şimdiden teşekkür ederim![]()
Yani hocam ben render falan da alıcam şöyle hem oyunda hem render da üzemeyen işkemci var mıdır 3 k ya kadar çıkabilirim fiyatı eğer olmazsa da 2.elden de önerebilirsin sıkıntı olmazKardesim Bende 2. Elden 10 ay ming yapilmis Asus dual rx 6600 aldim Hicbir sorun yasamadim yaklasik 1 senedir de kullaniyorum Oyle mingli kart sakin alma fln diye Konusan olursa Bakma onlara... Temiz kart cok piyasada kutu fatura Varsa .. garantisi devam eden Veya Yakin zamanda Bitmis de olur.. Testlerini yap. Gozle Guzelce kontol de et.. Sorun yasamassin Buyuk ihtimalle
Bu arda o islemci rx 6600 icin yetmiyor en az 5500 lazim bilgin olsun azda olsa darbogaz oluyor