Lowe
80+ Bronze
dostum ilgi arsızısınValla anlamadım knka ayıp ama direk sen mi dolandırıcaksın yazmışsın birde diyor Allah akıl fikir versin yemin ediyorum
dostum ilgi arsızısınValla anlamadım knka ayıp ama direk sen mi dolandırıcaksın yazmışsın birde diyor Allah akıl fikir versin yemin ediyorum
ben sahibinden sanıdım şansınızı deneyebilirsiniz ama kart muhtemelen patates çıkarLetgo
Banada öyle geliyor fake CPU adam dolandırıcı olduğu belli oldu zatenben sahibinden sanıdım şansınızı deneyebilirsiniz ama kart muhtemelen patates çıkar
adamın hesabında daha önceden sattığı birşeyler falan varmıBanada öyle geliyor fake CPU adam dolandırıcı olduğu belli oldu zaten
Öyle bişi yaparsan seni yok ederim bak.arkadaş satıcıyı dolandıracak sanırım
Herhalde dolandırıcı olan sen oluyorsun.Kart buldum 9200tl adam kartı gönderim bak ondan sonra paranı yolla diyor dolandırıcılıkta son nokta
TAMAM TEŞEKKÜRLER SANA DABEYLER KONUYU KAPATIYORUM ADAMIN DOLANDIRICI OLDUĞUNU TEK LAFIMLA KANITLADIM GEREK KALMADI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ADAMA AVUKATIM DEDİM ANINDA ENGELİ BASTI ŞEREFSİZ BUNLAR YÜZÜNDEN NE CANLAR YANDI KARAKTERSİZLER YA
Yurtiçi de düşer global de 550 dolara satılıyor ve genelde bizim ülkeye daha ucuza geliyor. Yurtdışında eskisi gibi 1saniyede tükenmiyor. Demekki bizim ülkede Asus MSI gigbyte marklarının stokları var ama bizim halkımız protesto etmeyip her fiyatı kabul edip yüksek fiyattan aldığı için hemen düşürmüyorlar fiyatı ama bence 2 ay içinde 14k ya 3060ti sistem gelebilir. Bazıları imkansız der ama bu fiyatlara çabuk alışmışsınız demekki.Turkıye garantılıler ıcın yorum yapmıstım o yurtdısıydı
Benim hakkıma giriyorlar bana dolandırıcı diyerek haberleri yok 50 ye yakın referansım var 2016 dan beri alım satım yapıyorum sistem kuruyorum ilk defa bana dolandırıcı lakabı takılıyor yazıkÖyle bişi yaparsan seni yok ederim bak.
Hak konusu ciddi bir konu!!
Ben sana dedim çünkü yazdığından öyle anlaşılıyor.Benim hakkıma giriyorlar bana dolandırıcı diyerek haberleri yok 50 ye yakın referansım var 2016 dan beri alım satım yapıyorum sistem kuruyorum ilk defa bana dolandırıcı lakabı takılıyor yazık
Tamam de kardeşim sıkıntı yokBen sana dedim çünkü yazdığından öyle anlaşılıyor.
Fiyatlarla alışmanın alakası yok geçen yıl kur yıl başından bugüne petrol uçtu kripto ve çip krizinde iyimser görüntü olmasa bu fiyatlara gelmezdi. 550 dolar kdv ile zaten 10000 lira yapıyor + bunun üstüne kar payı ekleniyor global fiyatlar düşüş olmadıkça TR de fiyatlar düşmez oda 4xxx serisi duyurulduğunda olabilir. Kur 8 ken bile 10k ya satılıyordu 3060tiYurtiçi de düşer global de 550 dolara satılıyor ve genelde bizim ülkeye daha ucuza geliyor. Yurtdışında eskisi gibi 1saniyede tükenmiyor. Demekki bizim ülkede Asus MSI gigbyte marklarının stokları var ama bizim halkımız protesto etmeyip her fiyatı kabul edip yüksek fiyattan aldığı için hemen düşürmüyorlar fiyatı ama bence 2 ay içinde 14k ya 3060ti sistem gelebilir. Bazıları imkansız der ama bu fiyatlara çabuk alışmışsınız demekki.