Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran Kartı Alırken Adam Aklı Sıra Bize Dolandıracak

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

Gorfo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
740
İsim
Gorfo gorfo
Kardeşim bu beyin sana fazla gelmiyor mu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
BEYLER KONUYU KAPATIYORUM ADAMIN DOLANDIRICI OLDUĞUNU TEK LAFIMLA KANITLADIM GEREK KALMADI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ADAMA AVUKATIM DEDİM ANINDA ENGELİ BASTI ŞEREFSİZ BUNLAR YÜZÜNDEN NE CANLAR YANDI KARAKTERSİZLER YA

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Kart buldum 9200tl adam kartı gönderim bak ondan sonra paranı yolla diyor dolandırıcılıkta son nokta 😅
Herhalde dolandırıcı olan sen oluyorsun. 🤠

Edit: anlamayanlar için, zaten normalde satışların böyle yapılması lazım.

Mesaj otomatik birleştirildi:

BEYLER KONUYU KAPATIYORUM ADAMIN DOLANDIRICI OLDUĞUNU TEK LAFIMLA KANITLADIM GEREK KALMADI HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM ADAMA AVUKATIM DEDİM ANINDA ENGELİ BASTI ŞEREFSİZ BUNLAR YÜZÜNDEN NE CANLAR YANDI KARAKTERSİZLER YA
TAMAM TEŞEKKÜRLER SANA DA

Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Murat
Turkıye garantılıler ıcın yorum yapmıstım o yurtdısıydı
Yurtiçi de düşer global de 550 dolara satılıyor ve genelde bizim ülkeye daha ucuza geliyor. Yurtdışında eskisi gibi 1saniyede tükenmiyor. Demekki bizim ülkede Asus MSI gigbyte marklarının stokları var ama bizim halkımız protesto etmeyip her fiyatı kabul edip yüksek fiyattan aldığı için hemen düşürmüyorlar fiyatı ama bence 2 ay içinde 14k ya 3060ti sistem gelebilir. Bazıları imkansız der ama bu fiyatlara çabuk alışmışsınız demekki.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Öyle bişi yaparsan seni yok ederim bak.
Hak konusu ciddi bir konu!!
Benim hakkıma giriyorlar bana dolandırıcı diyerek haberleri yok 50 ye yakın referansım var 2016 dan beri alım satım yapıyorum sistem kuruyorum ilk defa bana dolandırıcı lakabı takılıyor yazık

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,635
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,336
İsim
Kadir
Yurtiçi de düşer global de 550 dolara satılıyor ve genelde bizim ülkeye daha ucuza geliyor. Yurtdışında eskisi gibi 1saniyede tükenmiyor. Demekki bizim ülkede Asus MSI gigbyte marklarının stokları var ama bizim halkımız protesto etmeyip her fiyatı kabul edip yüksek fiyattan aldığı için hemen düşürmüyorlar fiyatı ama bence 2 ay içinde 14k ya 3060ti sistem gelebilir. Bazıları imkansız der ama bu fiyatlara çabuk alışmışsınız demekki.
Fiyatlarla alışmanın alakası yok geçen yıl kur yıl başından bugüne petrol uçtu kripto ve çip krizinde iyimser görüntü olmasa bu fiyatlara gelmezdi. 550 dolar kdv ile zaten 10000 lira yapıyor + bunun üstüne kar payı ekleniyor global fiyatlar düşüş olmadıkça TR de fiyatlar düşmez oda 4xxx serisi duyurulduğunda olabilir. Kur 8 ken bile 10k ya satılıyordu 3060ti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,180
Üyeler
164,627
Son üye
keinnn
Top Bottom