Gamepass 30TL zorlar beni ya. Oyunları alır oynarım. Ha şöyle 1,2 ay alırız tabiiXbox Series S almalısın. GamePass ile akar gidersin.
EA Play'in yıllığı 60-70 TL gibi bir fiyattı.Gamepass 30TL zorlar beni ya. Oyunları alır oynarım. Ha şöyle 1,2 ay alırız tabii
EA PlayEA Play'in yıllığı 60-70 TL gibi bir fiyattı.
(Zam gelmediyse.)
3 aydır bekliyorum tam alacağım an stoklar bitti ve düzeleceğe de benzemiyorKanka series s de iyi ama bekleyebilirsin
Dokan ab konuma yorum yapmışSeries S al hiç düşünmeden. Çok daha güçlü ve uzun yıllar götürecektir seni.
rx570 1200af kullanıyorum gta 5 vs darboğaz yapıyor arkada ben çok işlem yapıyorum ondan olabilir ama sana önerim ya işlemciye ufak oc yap yada işlemciyide değiştirDostlar şuanda rx550 2gb ve r3 1200 bir PC kullanıyorum açıkçası bana yetiyor ve stoklar düzelince bu bilgisayara rx570 almayı düşünüyordum. Ancak stoklar ve Dolar çok fazla arttı ne zaman bu hedefimi yapabilirim bilmiyorum ya da yapabilir miyim hiç bir fikrim yok. Benim tahminim stoklar düzelse bile farklı nedenlerden fiyatlar yine yüksek olacak. Sizce biraz daha ekleyip Series S almalı mıyım?
Kanka bence stok düzelicek yazında sen series s al bence o fiyataDokan ab konuma yorum yapmış
Ya bende öyle düşünüyorum. Bayram gelsin bakalım bi
O zaman zaten ikisini alsam 3.5k oluyor series s mantıklı geliyorrx570 1200af kullanıyorum gta 5 vs darboğaz yapıyor arkada ben çok işlem yapıyorum ondan olabilir ama sana önerim ya işlemciye ufak oc yap yada işlemciyide değiştir
Series s alırdımDostlar şuanda rx550 2gb ve r3 1200 bir PC kullanıyorum açıkçası bana yetiyor ve stoklar düzelince bu bilgisayara rx570 almayı düşünüyordum. Ancak stoklar ve Dolar çok fazla arttı ne zaman bu hedefimi yapabilirim bilmiyorum ya da yapabilir miyim hiç bir fikrim yok. Benim tahminim stoklar düzelse bile farklı nedenlerden fiyatlar yine yüksek olacak. Sizce biraz daha ekleyip Series S almalı mıyım?