sorun olmazArkadaşlar merhaba, arkadaşımın hazır sistemi geldi. Ekran kartını taktığımızda, anakartın altında bulunan kabloya baskı yaptığını gördük. Bu sorun oluşturur mu?
Ekran kartın msi gaming x serisi ve usb 3.0 portuna baskı uyguluyor. Aynı sorunu bende yaşadım topladığım sistemde. Ve ileride herhangi bir sorun yaşamamak için usb 3.0 bağlantısını kullanmamaya tercih ettim. O kabloyu çıkarırsan kasanın önündeki usb girişlerini kullanamazsın. Gerek duymadığım için takmadım ben.Arkadaşlar merhaba, arkadaşımın hazır sistemi geldi. Ekran kartını taktığımızda, anakartın altında bulunan kabloya baskı yaptığını gördük. Bu sorun oluşturur mu?
kablo ezilmesi bükülmesi harici bir sorun olmaz benceArkadaşlar merhaba, arkadaşımın hazır sistemi geldi. Ekran kartını taktığımızda, anakartın altında bulunan kabloya baskı yaptığını gördük. Bu sorun oluşturur mu?
Teşekkürler bilgi içinEkran kartın MSI gaming x serisi ve usb 3.0 portuna baskı uyguluyor. Aynı sorunu bende yaşadım topladığım sistemde. Ve ileride herhangi bir sorun yaşamamak için usb 3.0 bağlantısını kullanmamaya tercih ettim. O kabloyu çıkarırsan kasanın önündeki usb girişlerini kullanamazsın. Gerek duymadığım için takmadım ben.
Hocam Kabloya baskı uyguladığı için yamuluyor biraz o da sanki soketi zorluyor gibi gözüküyorkablo ezilmesi bükülmesi harici bir sorun olmaz bence
Baskı uyguluyorsa dursun sorun değil. Ama yamuktuyorsa çıkar. Anakart soketinde zarar vermesin.Teşekkürler bilgi için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam Kabloya baskı uyguladığı için yamuluyor biraz o da sanki soketi zorluyor gibi gözüküyor