Neler Yeni

Ekran Kartı Anakart Kablosunu Sıkıştırıyor

MET∞

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Metin
Arkadaşlar merhaba, arkadaşımın hazır sistemi geldi. Ekran kartını taktığımızda, anakartın altında bulunan kabloya baskı yaptığını gördük. Bu sorun oluşturur mu?

Ekler

• 7879BADA-3D66-40CA-93AA-22A3F8A3072F.jpeg
    7879BADA-3D66-40CA-93AA-22A3F8A3072F.jpeg
    382.6 KB · Hit: 65

PeachliuS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Metehan Güzel
Arkadaşlar merhaba, arkadaşımın hazır sistemi geldi. Ekran kartını taktığımızda, anakartın altında bulunan kabloya baskı yaptığını gördük. Bu sorun oluşturur mu?
Ekran kartın msi gaming x serisi ve usb 3.0 portuna baskı uyguluyor. Aynı sorunu bende yaşadım topladığım sistemde. Ve ileride herhangi bir sorun yaşamamak için usb 3.0 bağlantısını kullanmamaya tercih ettim. O kabloyu çıkarırsan kasanın önündeki usb girişlerini kullanamazsın. Gerek duymadığım için takmadım ben.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
kablo ezilmesi bükülmesi harici bir sorun olmaz bence

MET∞

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Metin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartın MSI gaming x serisi ve usb 3.0 portuna baskı uyguluyor. Aynı sorunu bende yaşadım topladığım sistemde. Ve ileride herhangi bir sorun yaşamamak için usb 3.0 bağlantısını kullanmamaya tercih ettim. O kabloyu çıkarırsan kasanın önündeki usb girişlerini kullanamazsın. Gerek duymadığım için takmadım ben.
Teşekkürler bilgi için
Mesaj otomatik birleştirildi:

kablo ezilmesi bükülmesi harici bir sorun olmaz bence
Hocam Kabloya baskı uyguladığı için yamuluyor biraz o da sanki soketi zorluyor gibi gözüküyor

PeachliuS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
Metehan Güzel
Teşekkürler bilgi için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Kabloya baskı uyguladığı için yamuluyor biraz o da sanki soketi zorluyor gibi gözüküyor
Baskı uyguluyorsa dursun sorun değil. Ama yamuktuyorsa çıkar. Anakart soketinde zarar vermesin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,883
Üyeler
167,384
Son üye
Yusufefe900
Top Bottom