Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartı boşta 40-50 derece normal mi

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe
Arkadaşlar fan hızı 0rpm normal midir 50 dereceye ulaşması

kartım rx 7900 gre

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Arkadaşlar fan hızı 0rpm normal midir 50 dereceye ulaşması

kartım rx 7900 gre
Evet yeni nesil kartlar 60 dereceye kadar fan çalıştırmıyor. 40 50 Derece boşta normal.

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet yeni nesil kartlar 60 dereceye kadar fan çalıştırmıyor. 40 50 Derece boşta normal.
teşekkürler öğrenmem iyi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam oyunlarda ekran kartı 60-65i geçmiyor ama mem sıcaklığı gibi bir değer var 82 derece muhtemelen ''memory''olması gerek normal midir bu normal ram mi Vram mi bilmiyorum

Son düzenleme:

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
747
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
teşekkürler öğrenmem iyi oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam oyunlarda ekran kartı 60-65i geçmiyor ama mem sıcaklığı gibi bir değer var 82 derece muhtemelen ''memory''olması gerek normal midir bu normal ram mi Vram mi bilmiyorum
Kartın yükte 60 65 dereceyi geçmemesi normal bir değer. Karın diğer parçalarının ısı değerlerine çokta takılma max ısı değerleri o parçaların belirtilenden daha yüksek derecelere kadar dayanabiliyor. mem veya vram yazıyorsa GPU Ram değeridir. Mem veya vram temp yazıyorsa o parçanın sıcaklık değeridir. Çokta takılmamak gerekiyor hocam değerlere. CPU sıcaklığın 70 75 80 derecelere kadar normal.

Efe2131

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kartın yükte 60 65 dereceyi geçmemesi normal bir değer. Karın diğer parçalarının ısı değerlerine çokta takılma max ısı değerleri o parçaların belirtilenden daha yüksek derecelere kadar dayanabiliyor. mem veya vram yazıyorsa GPU Ram değeridir. Mem veya vram temp yazıyorsa o parçanın sıcaklık değeridir. Çokta takılmamak gerekiyor hocam değerlere. CPU sıcaklığın 70 75 80 derecelere kadar normal.
Çok sağolun hocam

Top Bottom