Ekran Kartı Bozulma Sorunu ve Çözüm Yolları

Enes6934

80+
Reaksiyon skoru
9
1660 ti ekran kartım normal .alışırken birden görüntülerin 144p ve çizgi çizgi şimdi ise yeni kart aldım 2.el ilk 1 hafta kullandım sıkıntı yoktu bugün yine baktım ekran kartı yine bozulmuş fotoğraflara bakın nasıl düzelticem

Ekler

• Zula 2025-04-27 17-54-09.jpg
    Zula 2025-04-27 17-54-09.jpg
    1 MB · Hit: 94
  • Zula 2025-04-27 17-54-46.jpg
    Zula 2025-04-27 17-54-46.jpg
    1.2 MB · Hit: 90
1660 ti ekran kartım normal .alışırken birden görüntülerin 144p ve çizgi çizgi şimdi ise yeni kart aldım 2.el ilk 1 hafta kullandım sıkıntı yoktu bugün yine baktım ekran kartı yine bozulmuş fotoğraflara bakın nasıl düzelticem
bir şey yokki akrdeşim bide valorant cs gir bakam bi

ben resimde bir şey göremedim şikayetin ne senin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

muhtemelen monitörün bozuk gördüğün fotoğraflarda öyle bozuk gördüğün için olabilir

bize attığın resimlerde çizgi yok monitöre bak sen :D

monitörü değiştirdim proglem devam ediyor

bir şey yokki akrdeşim bide valorant cs gir bakam

ben resimde bir şey göremedim şikayetin ne senin

muhtemelen monitörün bozuk gördüğün fotoğraflarda öyle bozuk gördüğün için olabilir

bize attığın resimlerde çizgi yok monitöre bak sen :D
İŞARETLEDİĞİM YER BENDE ÇİZGİ ÇİZGİ

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-27 181849.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-27 181849.png
    1.3 MB · Hit: 64
Son düzenleme:
Hocam 10 kelimenizin 10'uda anlaşılmıyor. Detaylıca anlatırmısınız? Zula resmi ne alaka onu da anlamadık

kardeşim işaret felan görmedim ben sende çizgi çizgi olmasını anlıyorum fakat bize attığın fotoğraflarda çizgi yok

monitör sağlam olduğuna kesin eminsen kablonuzu felan kontrol edin soketlerinizi felan baştan tekrar güzelce oturtun

Hocam 10 kelimenizin 10'uda anlaşılmıyor. Detaylıca anlatırmısınız? Zula resmi ne alaka onu da anlamadık
işaretlediğim yer bende 144 p yani genel olrak nesnelirin ya da küçük resimlerin etrafı çizgiler var
kardeşim işaret felan görmedim ben sende çizgi çizgi olmasını anlıyorum fakat bize attığın fotoğraflarda çizgi yok

monitör sağlam olduğuna kesin eminsen kablonuzu felan kontrol edin soketlerinizi felan baştan tekrar güzelce oturtun

https://memoryhackers.org/konular/valorant-nesnelerin-kenarinda-cizgi-oluyor.243467/ bu videodaki sorunun aynısı

Kullandığın kabloyu değiştirmeyi denedin mi
denetim

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-27 181849.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-27 181849.png
    1.3 MB · Hit: 33
Gösterdiğin hiç bir şey görünmüyor kanka :kekw:

Tamamdır simdi gördüm

karttaki sorun sadece monitöre yansıyor ss te görünememesi normal .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,234
Üyeler
175,007
Son üye
amedan
Geri