Neler Yeni

Ekran kartı çalışmıyo

arasly80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aras
Bilgisayarı açtığımda ekran kartı çalışmıyor muhtemelen arızalandı ama nasıl arıza neyi var anlamadım kac gün önce pazartesi gününde işlemci için termal macun değişimi yaptım o gün hata veriyordu ama sonra geçti sonra 1 gün sonra artık hata vermeye başladı böyle cizikler verdi sonra artık tamamen bozuldu herşeyi denedim ddu sürücü degistirdim herşeyi yaptım en son olarak format atmam gerekiyrodu ertesi gün 21 saat den 3 kadar yapmaya çalıştım olmadı dün 21den 1 kadar dayanamadım uyuya kaldım care yoktu artık mutlaka format atmam gerek witcher 3 tam bitircektim rdr 2 hikaye yarıya gelmişti mafia 3 tam oda bitecekti ama elimde çare kalmadı format atım yine olmadı kafayi yicem ve normal değil cok para verdim sonunda artik hayalimdeki pciyi almıştım hevesim kursağımda kaldı gecen ay almıştım.

Ekler

• IMG_20241214_134030.jpg
    IMG_20241214_134030.jpg
    2.4 MB · Hit: 13
  • IMG_20241212_153207.jpg
    IMG_20241212_153207.jpg
    2.5 MB · Hit: 13

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Burhan Bey
Merhaba, farklı kablo kullanmayı denedin mi? Ekran kartı ve monitörün farklı giriş çıkış portlarını da deneyebilirsin. Bunlar, en azından sorunun tam olarak nerede olduğunu anlamamıza yardımcı olur.
Ekran kartı arızalıysa garantiye yollarsın zaten, çok canını sıkma, elektronik cihazlarda bu tarz durumlar yaşanabilir.

arasly80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aras
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, farklı kablo kullanmayı denedin mi? Ekran kartı ve monitörün farklı giriş çıkış portlarını da deneyebilirsin. Bunlar, en azından sorunun tam olarak nerede olduğunu anlamamıza yardımcı olur.
Ekran kartı arızalıysa garantiye yollarsın zaten, çok canını sıkma, elektronik cihazlarda bu tarz durumlar yaşanabilir.
Teşekürler Galiba garantisi yok ve hdmi kullanıyorum displayport sipariş etim gelince test edecem umarım hdmidendir. bu benim pc VIST LOOK PC Gaming Core i9-12900F - Ram 32GB - NVIDIA GeForce 4070 - SSD 1TB M.2 - WIFI - W11 https://amzn.eu/d/glGZDp0 1240 euroya almıştım

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
Burhan Bey
Anladım, yurtdışından mı almıştınız? O zaman garanti konusu sıkıntı olabilir veya tekrar yurtdışına çıktığınızda kartı yanınıza götürüp halledersiniz.

arasly80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Aras
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım, yurtdışından mı almıştınız? O zaman garanti konusu sıkıntı olabilir veya tekrar yurtdışına çıktığınızda kartı yanınıza götürüp halledersiniz.
Yok reis hollandada yaşıyorum polonyadan gelmişti bilgisyar ama garantisi falan bilmiyorum

Top Bottom