Çözüldü✓ Ekran kartı çalışmıyor(yeni)

Reaksiyon skoru
7
Hazır sistem aldım, bugün elime ulaştı, ekran kartını takdım ama tam takamadım mı bilmiyorum, aygıt yöneticisinde ekran kartı görünmüyor,fanlar dönmüyor. Yardımcı olurmusunuz?

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
ekran kartı soketi anakarta tam oturdu mu ona bakarmısınn
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde güç soketine

• Beğen
Driverları yükledin mi? Fanlar dönmüyormuş pardon tam taktığına emin ol slotun tırnağı tam kapanmış mı emin ol
Hiç bişeyi yüklemedim, güç soketi tam oturttum eminim, ekran kartını tam taktımmı emin değilim ama gizli aygıtlarda ekran karto görünüyor

Soketi oturup oturmadığına tekrar bak. technopat mala anlatır gibi videosu var ben onu izlemiştim. Güç kablolarını kontrol et tam giriyor mu.
Video bulamadım atar mısınız

• Beğen
Hiç bişeyi yüklemedim, güç soketi tam oturttum eminim, ekran kartını tam taktımmı emin değilim ama gizli aygıtlarda ekran karto görünüyor

Hocam kasayı bir bilgisayarcıya götür montajı kontrol etsin. Çünkü kartı takamamışsın. Görünüyor resimlerde. Boşa uğraşıp bozma.

Son düzenleme:
  • Beğen
Hocam kasayı bir bilgisayarcıya götür montajı kontrol etsin. Çünkü kartı takamamışsın. Görünüyor resimlerde. Boşa uğraşıp bozma.
ekran katını yuvasına oturtacak kart taki boşlukla anakarttakini denk getirecek sadece biraz çekinebilir karta bir şey yparım vs diye de bu da kolay bir iş bence

• Beğen
Bu video izleyerek yaptım zaten

Hocam 3 4 kere denedim

Alıntıyı görüntüleson durum bu hocam
Valla hocam boşluk var gibi duruyor ve iyice bastırıp tam oturunda sağdaki kilit kendini yukarı kaldırıp ses çıkarıyor.

Geri