Yardım Ekran Kartı Çalışmıyor

Kinuha

80+
Reaksiyon skoru
2
Bilgisayari gun icerisinde acmaya calistigimda ekran geldi ve gitti ondan sonra acmayi tekrar denedigim vakit acilmadi baska bir ekran karti ile denedigim vakit ekran geldi ve herhangi bir sorun yasamadim elimde 4060 proart ekran karti var buyuk ihtimalle statik yedi bunu servise veya baska bir yere gondermeden once bir cozumu var mi ? Aciliyeti var cunku is bilgisayari

Merhaba Statik boşaltmaya çalıştın mı?

Merhaba Statik boşaltmaya çalıştın m
Post automatically merged:

sadece psu kablosunu cekip 20 saniye bekledim ve clrtc yaptim onun disinda bir islem yapmadim baska ekran karti ile calistigini gorunce

Post automatically merged:

sadece psu kablosunu cekip 20 saniye bekledim ve clrtc yaptim onun disinda bir islem yapmadim baska ekran karti ile calistigini gorunce
Beklemen iyi olmuşda, Elektriğe bağlamadan ve Ekran kartı takılı iken Güç tuşuna 30 saniye civarı basılı tutarsan statik tam boşalır.
Denedin mi?

CMOS sıfırla, CMOS sıfırlama tuşun yoksa BIOS pilini çıkar ve RAMler ile Ekran kartı soketlerini silgi ile silip ardından 5 dakika sonra BIOS pilini tekrar takarak açmayı dene bunları yapmadan önce elektriği tamamen kes

CMOS sıfırla, CMOS sıfırlama tuşun yoksa BIOS pilini çıkar ve RAMler ile Ekran kartı soketlerini silgi ile silip ardından 5 dakika sonra BIOS pilini tekrar takarak açmayı dene bunları yapmadan önce elektriği tamamen kes
Yazida belirttim ama yine soyluyorum clrtc islemi zaten yaptim ve donor bir ekran karti ile zaten sistem calisiyor

Anakart üzerinde yedek PCİ-e X16 girişi varsa onlara takıp denemeni isterim.
Gigabyte anakartta yaşamıştım. Anakarttan çıkardığım ekran kartını geri taktım algılamadı. En alt X16 girişe taktım ekran geldi.

Geri