Neler Yeni

Ekran Kartı Coil Whine Sorunu

TahinPekmez

80+ Silver
piyasada kartindan fazla yok para iadesi yaparlar büyük ihtimalle. taksitle aldiysan yandin ama.

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
sinan
kral bende hoparlör kullanıyorum da duymamk mümkün değil ki sesi fulleyip kulağına yakın tutup dinlesene çıkan sesi attım videoyu
Videoyu izledim. Ses olarak kötü bir durum. Benim açımdan bakarsak; Benim kasa altta veya belki bendeki ses azda olabilir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,890
İsim
.
Beyler vatan computerden hazır sistem aldım zotax 4070 super ekran kartlı. Valorant yükledim ilk oyun olarak poligona bi girdim ekran kartı çıldırdı mausu sağa sola hareket ettirip ekrana farklı grafikler geldikçe sesin şiddeti değişitiyor vızzz vıııııııızzzz şeklinde sanki aragaz verir gibi . Forumlarda gördüm fps sabitleyince düzeliyor demişler harbiden düzeliyo da niye fpsi sabitlim ki içim rahat etmedi kargolayıp yolladım. Değişim yaparlar mı sizce tecrübesi veya bilgisi olan aktarabilir mi ? Video ekleyemedim dosya boyutu büyük olduğu için
Reisim aynı sorunu bende bizzat VATAN BİLGİSAYARLA yaşadım.
İnternetten RX 7600 aldım CW vardı.Aradım iade veya değişim farketmez deyip talep oluşturdum.
20. Gün yeni kart kargolandı ondada CW vardı iade etmedim mesela bu artık çok yaygınlaştı kral ben umursamıyorum.
Ama şunu söyleyebilirim ki bende senin kadar yoktu czzzzz diye bir ses var yüke binince biraz artıyor o kadar.
Sende cumhuriyetliğini ilan etmiş.İnternetten aldıysan iade et çok basit bir şekilde paranı alırsın.Mağazadan aldıysan servis kararı olmadan değiştirmezler.

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
piyasada kartindan fazla yok para iadesi yaparlar büyük ihtimalle. taksitle aldiysan yandin ama.
Hazır sistem içindeki ekran kartı kank iade etmezler ya değişim ya tamir ya da olduğu gibi geri yollarlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Reisim aynı sorunu bende bizzat VATAN BİLGİSAYARLA yaşadım.
İnternetten RX 7600 aldım CW vardı.Aradım iade veya değişim farketmez deyip talep oluşturdum.
20. Gün yeni kart kargolandı ondada CW vardı iade etmedim mesela bu artık çok yaygınlaştı kral ben umursamıyorum.
Ama şunu söyleyebilirim ki bende senin kadar yoktu czzzzz diye bir ses var yüke binince biraz artıyor o kadar.
Sende cumhuriyetliğini ilan etmiş.İnternetten aldıysan iade et çok basit bir şekilde paranı alırsın.Mağazadan aldıysan servis kararı olmadan değiştirmezler.
Hocam hazır sistem içindeki ekran kartı bu iade edilmiyo diye biliyorum ya değişim ya tamir ya da olduğu gibi bişey yok diye geri yollarlar ddiye düşüniyorum ama 20 gün de çokmuş ya ben 1 hafta içinde geri gelir diye düşünüyodum

TahinPekmez

80+ Silver
Hazır sistem içindeki ekran kartı kank iade etmezler ya değişim ya tamir ya da olduğu gibi geri yollarlar

Hocam hazır sistem içindeki ekran kartı bu iade edilmiyo diye biliyorum ya değişim ya tamir ya da olduğu gibi bişey yok diye geri yollarlar ddiye düşüniyorum ama 20 gün de çokmuş ya ben 1 hafta içinde geri gelir diye düşünüyodum
tüketici hakem heyetine başvuracam dersin. ellerinde yoksa bir üst modelini verirler. hazor sistem olupta, sonuçta 0 aldın.

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Göksel
fps sınırla sorun çözülür 300 fps sınırı koy

hayriye

80+ Bronze
Kartın içini sakın açtırma değişimde ısrar et

xyz1214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
alperen öz
fps sınırla sorun çözülür 300 fps sınırı koy
Reis onu denedim 300de biraz azalıyor ama yine de oluyoe 200de tamamen kesiliyor ama niye fpsimi kısıtlim aga 30k para vermişiz karta orda 700 fpsi görmem lazım yani ekran 180 hertz 180 fpsten sonrası önemli değil ama takıntı işte. Neyse bi sonuç çıkmazsa geri gönderirlerse öyle yapcam artık

tüketici hakem heyetine başvuracam dersin. ellerinde yoksa bir üst modelini verirler. hazor sistem olupta, sonuçta 0 aldın.
Sanmıyorum hocam uğraşan yine ben olcam çünkü firmalar bunu ayıplı mal saymıyormuş öyle demişti bi arkadaş

goksel53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Göksel
Reis onu denedim 300de biraz azalıyor ama yine de oluyoe 200de tamamen kesiliyor ama niye fpsimi kısıtlim aga 30k para vermişiz karta orda 700 fpsi görmem lazım yani ekran 180 hertz 180 fpsten sonrası önemli değil ama takıntı işte. Neyse bi sonuç çıkmazsa geri gönderirlerse öyle yapcam artık
Hangi kartı alırsan al bu sesi duyucaksın belki daha az duyarsın ama yinede duyacaksın

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,890
İsim
.

Ne 1 haftası servis süresi 20 gündür.
20 gün unut ekran kartını.

Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Mehmet Emin Uzun
Sende baya ses varmış kardeşim bende de rx5600xt var ondanmı geliyor tam bilmiyorus oyuna girirce bi tık daha artıyor gibi ama bu kadar çok değil belki benim powerla alakalıda olabilir platoonun poweri var şuan durumum müsait olmadığı için değişemedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,725
Üyeler
161,123
Son üye
ForeV
Top Bottom