TahinPekmez
80+ Silver
piyasada kartindan fazla yok para iadesi yaparlar büyük ihtimalle. taksitle aldiysan yandin ama.
Videoyu izledim. Ses olarak kötü bir durum. Benim açımdan bakarsak; Benim kasa altta veya belki bendeki ses azda olabilir.kral bende hoparlör kullanıyorum da duymamk mümkün değil ki sesi fulleyip kulağına yakın tutup dinlesene çıkan sesi attım videoyu
Reisim aynı sorunu bende bizzat VATAN BİLGİSAYARLA yaşadım.Beyler vatan computerden hazır sistem aldım zotax 4070 super ekran kartlı. Valorant yükledim ilk oyun olarak poligona bi girdim ekran kartı çıldırdı mausu sağa sola hareket ettirip ekrana farklı grafikler geldikçe sesin şiddeti değişitiyor vızzz vıııııııızzzz şeklinde sanki aragaz verir gibi . Forumlarda gördüm fps sabitleyince düzeliyor demişler harbiden düzeliyo da niye fpsi sabitlim ki içim rahat etmedi kargolayıp yolladım. Değişim yaparlar mı sizce tecrübesi veya bilgisi olan aktarabilir mi ? Video ekleyemedim dosya boyutu büyük olduğu için
Hazır sistem içindeki ekran kartı kank iade etmezler ya değişim ya tamir ya da olduğu gibi geri yollarlarpiyasada kartindan fazla yok para iadesi yaparlar büyük ihtimalle. taksitle aldiysan yandin ama.
Hocam hazır sistem içindeki ekran kartı bu iade edilmiyo diye biliyorum ya değişim ya tamir ya da olduğu gibi bişey yok diye geri yollarlar ddiye düşüniyorum ama 20 gün de çokmuş ya ben 1 hafta içinde geri gelir diye düşünüyodumReisim aynı sorunu bende bizzat VATAN BİLGİSAYARLA yaşadım.
İnternetten RX 7600 aldım CW vardı.Aradım iade veya değişim farketmez deyip talep oluşturdum.
20. Gün yeni kart kargolandı ondada CW vardı iade etmedim mesela bu artık çok yaygınlaştı kral ben umursamıyorum.
Ama şunu söyleyebilirim ki bende senin kadar yoktu czzzzz diye bir ses var yüke binince biraz artıyor o kadar.
Sende cumhuriyetliğini ilan etmiş.İnternetten aldıysan iade et çok basit bir şekilde paranı alırsın.Mağazadan aldıysan servis kararı olmadan değiştirmezler.
tüketici hakem heyetine başvuracam dersin. ellerinde yoksa bir üst modelini verirler. hazor sistem olupta, sonuçta 0 aldın.Hazır sistem içindeki ekran kartı kank iade etmezler ya değişim ya tamir ya da olduğu gibi geri yollarlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hazır sistem içindeki ekran kartı bu iade edilmiyo diye biliyorum ya değişim ya tamir ya da olduğu gibi bişey yok diye geri yollarlar ddiye düşüniyorum ama 20 gün de çokmuş ya ben 1 hafta içinde geri gelir diye düşünüyodum
Reis onu denedim 300de biraz azalıyor ama yine de oluyoe 200de tamamen kesiliyor ama niye fpsimi kısıtlim aga 30k para vermişiz karta orda 700 fpsi görmem lazım yani ekran 180 hertz 180 fpsten sonrası önemli değil ama takıntı işte. Neyse bi sonuç çıkmazsa geri gönderirlerse öyle yapcam artıkfps sınırla sorun çözülür 300 fps sınırı koy
Sanmıyorum hocam uğraşan yine ben olcam çünkü firmalar bunu ayıplı mal saymıyormuş öyle demişti bi arkadaştüketici hakem heyetine başvuracam dersin. ellerinde yoksa bir üst modelini verirler. hazor sistem olupta, sonuçta 0 aldın.
Hangi kartı alırsan al bu sesi duyucaksın belki daha az duyarsın ama yinede duyacaksınReis onu denedim 300de biraz azalıyor ama yine de oluyoe 200de tamamen kesiliyor ama niye fpsimi kısıtlim aga 30k para vermişiz karta orda 700 fpsi görmem lazım yani ekran 180 hertz 180 fpsten sonrası önemli değil ama takıntı işte. Neyse bi sonuç çıkmazsa geri gönderirlerse öyle yapcam artık
Ne 1 haftası servis süresi 20 gündür.Hazır sistem içindeki ekran kartı kank iade etmezler ya değişim ya tamir ya da olduğu gibi geri yollarlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam hazır sistem içindeki ekran kartı bu iade edilmiyo diye biliyorum ya değişim ya tamir ya da olduğu gibi bişey yok diye geri yollarlar ddiye düşüniyorum ama 20 gün de çokmuş ya ben 1 hafta içinde geri gelir diye düşünüyodum
Benim monitörde vardı kabul ettiler cwyiFirmalar cw yi ayıplı ürün olarak değerlendirmiyor diye biliyorum işin zor.
Sende baya ses varmış kardeşim bende de rx5600xt var ondanmı geliyor tam bilmiyorus oyuna girirce bi tık daha artıyor gibi ama bu kadar çok değil belki benim powerla alakalıda olabilir platoonun poweri var şuan durumum müsait olmadığı için değişemedimSes bu beyler:
Yeterki çözsünlerde önemli değil. Ama 20 gün bekletip olduğu gibi geri yollarlarsa sıkıntıNe 1 haftası servis süresi 20 gündür.
20 gün unut ekran kartını.