Dolar Bey
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,218
- İsim
- Mehmet Alp Uzun
- İlgilendiği Kategoriler
- Dizüstü Bilgisayar
- Discord
- Dolar#9411
Sistem dayımın bilgisayarı 1 ay önce alındı ve sıfır yeni parçalar.
Sorun dün başladı ekran kartı durduk yere 120 dereceye kadar çıktı sonra hemen sistemi kapattık ve kasayı açtık kasanın içi aşırı sıcaktı sonra bilgisayarı açıp direk görev yöneticisine girdim (3 sn falan sürdü)
Baktım ekran kartı yük altınada girmiyor Virüs yok dedim kasayı ekran kartını falan temizleyelim aldım ekran kartını açtım içini macununu ve fanları temizledim yeni ve farklı marka termal macun sürdüm (Arctic Mx-4)
Temizliyorum ama ekran kartı zaten temizdi sonra açtık bilgisayarı ANINDA ısınmaya başladı bu sefer 130 dereceye çıktı baktık yük altına falan girmiyor virüs yok Fiziksel açıdan hasar yok vs hiçbişey yok
Neden olmuş olabilir ?
Sistem özellikleri;
Asus Gtx 1070 OC 8 GB Beyaz 2 fanlı
İntel İ7 8700K
Ram 8+8 Corsair Vengeance Pro Cl15 3000 MHz
Kasa (Hava sirkülasyonu çok iyi)Msi Mag Force
Gigabyte B450 aorus Elite AM4
Sorun dün başladı ekran kartı durduk yere 120 dereceye kadar çıktı sonra hemen sistemi kapattık ve kasayı açtık kasanın içi aşırı sıcaktı sonra bilgisayarı açıp direk görev yöneticisine girdim (3 sn falan sürdü)
Baktım ekran kartı yük altınada girmiyor Virüs yok dedim kasayı ekran kartını falan temizleyelim aldım ekran kartını açtım içini macununu ve fanları temizledim yeni ve farklı marka termal macun sürdüm (Arctic Mx-4)
Temizliyorum ama ekran kartı zaten temizdi sonra açtık bilgisayarı ANINDA ısınmaya başladı bu sefer 130 dereceye çıktı baktık yük altına falan girmiyor virüs yok Fiziksel açıdan hasar yok vs hiçbişey yok
Neden olmuş olabilir ?
Sistem özellikleri;
Asus Gtx 1070 OC 8 GB Beyaz 2 fanlı
İntel İ7 8700K
Ram 8+8 Corsair Vengeance Pro Cl15 3000 MHz
Kasa (Hava sirkülasyonu çok iyi)Msi Mag Force
Gigabyte B450 aorus Elite AM4