yani yapılcak bir şey yok fan ekle yada bilmiyorum kasa kapağını aç öyle oyna onlar ısınma sorunluevet Asus tuf ama böyle de devam etmek istemem
Merhabalar. Rtx 2060 6gb ekran kartım var max.testte 82 dereceyi görd bu normal mi ne yapmamı tavsiye edersiniz
Tam kesin bir şey demiyorum ama %100 yük altında özellikle sıcak havalarda 82 derece normaldir benim ekran kartım 75 derecelerde çalışıyor fakat siz yinede soğutmaya çalışın kasayı.Merhabalar. Rtx 2060 6gb ekran kartım var max.testte 82 dereceyi görd bu normal mi ne yapmamı tavsiye edersiniz
Ekran kartı için %100 yük altında 82 Derece Normal bir rakam.
bir de söyle bir şey var aynı değeri 81 dereceyi cs go da görüyorum bu da normal mi acaba?Tam kesin bir şey demiyorum ama %100 yük altında özellikle sıcak havalarda 82 derece normaldir benim ekran kartım 75 derecelerde çalışıyor fakat siz yinede soğutmaya çalışın kasayı.
Kasayı nasıl soğutabiliriz tavsiye edebileceğiniz ürün var mı sistem siparişi vermiştim arkadaşın ki gibi sorun bende de olucak muhtemelen, kasayı aldıktan sonra araştırdım çok da iyi değilmiş sanırım hava sir. konusundaTam kesin bir şey demiyorum ama %100 yük altında özellikle sıcak havalarda 82 derece normaldir benim ekran kartım 75 derecelerde çalışıyor fakat siz yinede soğutmaya çalışın kasayı.
Sizin ekran kartınız ısınma problemli değil diye biliyorum , ürün gelsin eğer ısınıyorsa o zaman çözüm bulabiliriz.Kasayı nasıl soğutabiliriz tavsiye edebileceğiniz ürün var mı sistem siparişi vermiştim arkadaşın ki gibi sorun bende de olucak muhtemelen, kasayı aldıktan sonra araştırdım çok da iyi değilmiş sanırım hava sir. konusunda
Gigabyte GeForce RTX 2060 OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
THERMALTAKE Versa J25 Tempered Glass RGB 650W 80+ USB 3.0 Mid Tower Kasa
o zaman sıkıntı ekran kartından.bir de söyle bir şey var aynı değeri 81 dereceyi cs go da görüyorum bu da normal mi acaba?
bencede abartmışlarEkran kartı için %100 yük altında 82 Derece Normal bir rakam.