Neler Yeni

ekran kartı darboğaz sorunu

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
Merhaba arkadaşlar. Bundan belki de 7 yıl önce Casper hazır bilgisayarlarından almıştım 500TL ye. İçinde intel pentium e6800 işlemcim var. 3 Ay önce babam bana yeni ekran kartı aldı MSI GT1030. Ama baktığımda darboğaz olduğunu öğrendim. Çözümü var mıdır?

Aşık Diktatör

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,277
İsim
Furkan Daşcı
Merhaba arkadaşlar. Bundan belki de 7 yıl önce Casper hazır bilgisayarlarından almıştım 500TL ye. İçinde intel pentium e6800 işlemcim var. 3 Ay önce babam bana yeni ekran kartı aldı MSI GT1030. Ama baktığımda darboğaz olduğunu öğrendim. Çözümü var mıdır?
işlemci değiştirmek yahut çözünürlük arttirmak ama zaten sistemin yeni nesil oyunlarda yeterince güçsüz eski oyunlari oynayacaksanda ölceklendirmeyi falan yükselt darbogaz azalir

Berk27TR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Berk Özyürek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
işlemci değiştirmek yahut çözünürlük arttirmak ama zaten sistemin yeni nesil oyunlarda yeterince güçsüz eski oyunlari oynayacaksanda ölceklendirmeyi falan yükselt darbogaz azalir
peki bundan başka çözüm var mıdır efendim? Sadece cs 1.6 oynuyorum öyle çok oyun oynayan birisi değilim ama belki bundan başka çözümler vardır?

Top Bottom