Neler Yeni

Ekran karti darbogaz

arda5421

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda özdemir
ryzen 9 7950X3D islemci 4070Ti Süper ekran karti 1080p FULL HD monitör kullaniyorum ve yandex kapatirken bile saniyelik ekran karti % 100 oluyor sebebini anlayamadim görselde görüldügü gibi
darbogaz.jpg

Ayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
791
İsim
Mehmet
iyiki darboğaz kelimesini öğrenidiniz oto boka darboğaz, işimiz var...

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
ryzen 9 7950X3D islemci 4070Ti Süper ekran karti 1080p FULL HD monitör kullaniyorum ve yandex kapatirken bile saniyelik ekran karti % 100 oluyor sebebini anlayamadim görselde görüldügü gibi Alıntıyı görüntüle
Arkada çalışan programlara göz at. Birde Windows 10 kullanıyosun boşta 7.3 gb ram kullanımı ne her kullanım darboğaz değildir önce arka plan uygulamalarına bak işlemcin boşta 5ghz de çalışıyor.

arda5421

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
iyiki darboğaz kelimesini öğrenidiniz oto boka darboğaz, işimiz var...
tahmini olarak yazdim ne oldugun bilmedigim icin bu tarz konusmana gerek yok bence
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkada çalışan programlara göz at. Birde Windows 10 kullanıyosun boşta 7.3 gb ram kullanımı ne her kullanım darboğaz değildir önce arka plan uygulamalarına bak işlemcin boşta 5ghz de çalışıyor.
performans almistim bilgisayari

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
tahmini olarak yazdim ne oldugun bilmedigim icin bu tarz konusmana gerek yok bence

performans almistim bilgisayari
Hocam win 10 için 7.3 gb arka plan ram kullanımı abartı bence. Arka planda bir şey yiyor ekran kartını eğer bir hata yoksa. Ekran kartının ne kullandığğını internet simgesinin yanındaki üst menüde bir araç çıkıyor eğer container kapatmadıysan kullanan var mı bi kontrol et bakalım.

arda5421

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda özdemir
Hocam win 10 için 7.3 gb arka plan ram kullanımı abartı bence. Arka planda bir şey yiyor ekran kartını eğer bir hata yoksa. Ekran kartının ne kullandığğını internet simgesinin yanındaki üst menüde bir araç çıkıyor eğer container kapatmadıysan kullanan var mı bi kontrol et bakalım.
format atmam mantikli peki ?

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
format atmam mantikli peki ?
Yok dediklerimi yapsan yeter niye format atıcan kardeşim. Format eğer sistemin kurtarılamayacak kadar kötüyse başvurman gereken en son şey olarak düşünmen gerekir. Kim ortaya attıysa millet formatlayıp duruyor bilgisayarı.

arda5421

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda özdemir
Yok dediklerimi yapsan yeter niye format atıcan kardeşim. Format eğer sistemin kurtarılamayacak kadar kötüyse başvurman gereken en son şey olarak düşünmen gerekir. Kim ortaya attıysa millet formatlayıp duruyor bilgisayarı.
bu attigim sorunun anakart olma ihtimali nedir internet tarayici bile kapatsam saniyelik % 100 olup geri düsüyor

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
644
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
bu attigim sorunun anakart olma ihtimali nedir internet tarayici bile kapatsam saniyelik % 100 olup geri düsüyor
1730329624967.png

Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması özelliğini kapatıp bilgisayarı yeniden başlatabilir misin bakalım ne olacak.

BabaYaga89

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
216
İsim
Selim
ryzen 9 7950X3D islemci 4070Ti Süper ekran karti 1080p FULL HD monitör kullaniyorum ve yandex kapatirken bile saniyelik ekran karti % 100 oluyor sebebini anlayamadim görselde görüldügü gibi Alıntıyı görüntüle
Bu durum senin günlük kullanımını etkiliyor mu? Yani kac kere yapiyor ve nasil bir olumsuzluk yasiyorsun? Bu bir sorun bile olmayabilir oyun kullaniminda vs anlik droplar yasatmiyorsa. Ayrica bu sisteme neden 1080p monitor kullandığını da anlamis değilim zorlasan 4K bile denenir cogu oyunda.

arda5421

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
arda özdemir
Alıntıyı görüntüle

Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması özelliğini kapatıp bilgisayarı yeniden başlatabilir misin bakalım ne olacak.
kapali GPU zamanlamasi

Bu durum senin günlük kullanımını etkiliyor mu? Yani kac kere yapiyor ve nasil bir olumsuzluk yasiyorsun? Bu bir sorun bile olmayabilir oyun kullaniminda vs anlik droplar yasatmiyorsa. Ayrica bu sisteme neden 1080p monitor kullandığını da anlamis değilim zorlasan 4K bile denenir cogu oyunda.
etkiliyor 2 k gecmek istiyorum ama bu sorununda ne oldugun cözmeye calisiyorum 2 monitör alicam zaten

Top Bottom