Arkada çalışan programlara göz at. Birde Windows 10 kullanıyosun boşta 7.3 gb ram kullanımı ne her kullanım darboğaz değildir önce arka plan uygulamalarına bak işlemcin boşta 5ghz de çalışıyor.ryzen 9 7950X3D islemci 4070Ti Süper ekran karti 1080p FULL HD monitör kullaniyorum ve yandex kapatirken bile saniyelik ekran karti % 100 oluyor sebebini anlayamadim görselde görüldügü gibi Alıntıyı görüntüle
tahmini olarak yazdim ne oldugun bilmedigim icin bu tarz konusmana gerek yok benceiyiki darboğaz kelimesini öğrenidiniz oto boka darboğaz, işimiz var...
performans almistim bilgisayariArkada çalışan programlara göz at. Birde Windows 10 kullanıyosun boşta 7.3 gb ram kullanımı ne her kullanım darboğaz değildir önce arka plan uygulamalarına bak işlemcin boşta 5ghz de çalışıyor.
Hocam win 10 için 7.3 gb arka plan ram kullanımı abartı bence. Arka planda bir şey yiyor ekran kartını eğer bir hata yoksa. Ekran kartının ne kullandığğını internet simgesinin yanındaki üst menüde bir araç çıkıyor eğer container kapatmadıysan kullanan var mı bi kontrol et bakalım.tahmini olarak yazdim ne oldugun bilmedigim icin bu tarz konusmana gerek yok bence
Mesaj otomatik birleştirildi:
performans almistim bilgisayari
format atmam mantikli peki ?Hocam win 10 için 7.3 gb arka plan ram kullanımı abartı bence. Arka planda bir şey yiyor ekran kartını eğer bir hata yoksa. Ekran kartının ne kullandığğını internet simgesinin yanındaki üst menüde bir araç çıkıyor eğer container kapatmadıysan kullanan var mı bi kontrol et bakalım.
Yok dediklerimi yapsan yeter niye format atıcan kardeşim. Format eğer sistemin kurtarılamayacak kadar kötüyse başvurman gereken en son şey olarak düşünmen gerekir. Kim ortaya attıysa millet formatlayıp duruyor bilgisayarı.format atmam mantikli peki ?
bu attigim sorunun anakart olma ihtimali nedir internet tarayici bile kapatsam saniyelik % 100 olup geri düsüyorYok dediklerimi yapsan yeter niye format atıcan kardeşim. Format eğer sistemin kurtarılamayacak kadar kötüyse başvurman gereken en son şey olarak düşünmen gerekir. Kim ortaya attıysa millet formatlayıp duruyor bilgisayarı.
bu attigim sorunun anakart olma ihtimali nedir internet tarayici bile kapatsam saniyelik % 100 olup geri düsüyor
Bu durum senin günlük kullanımını etkiliyor mu? Yani kac kere yapiyor ve nasil bir olumsuzluk yasiyorsun? Bu bir sorun bile olmayabilir oyun kullaniminda vs anlik droplar yasatmiyorsa. Ayrica bu sisteme neden 1080p monitor kullandığını da anlamis değilim zorlasan 4K bile denenir cogu oyunda.ryzen 9 7950X3D islemci 4070Ti Süper ekran karti 1080p FULL HD monitör kullaniyorum ve yandex kapatirken bile saniyelik ekran karti % 100 oluyor sebebini anlayamadim görselde görüldügü gibi Alıntıyı görüntüle
kapali GPU zamanlamasiAlıntıyı görüntüle
Donanım hızlandırmalı GPU zamanlaması özelliğini kapatıp bilgisayarı yeniden başlatabilir misin bakalım ne olacak.
etkiliyor 2 k gecmek istiyorum ama bu sorununda ne oldugun cözmeye calisiyorum 2 monitör alicam zatenBu durum senin günlük kullanımını etkiliyor mu? Yani kac kere yapiyor ve nasil bir olumsuzluk yasiyorsun? Bu bir sorun bile olmayabilir oyun kullaniminda vs anlik droplar yasatmiyorsa. Ayrica bu sisteme neden 1080p monitor kullandığını da anlamis değilim zorlasan 4K bile denenir cogu oyunda.