Ekran kartı değişim önerisi

Reaksiyon skoru
0
şu gta 6 çıkmadan önce ekran kartını değiştirmeye bir niyetim var

RX 6600-R5 5600 güncel sistem

işlemciyi değiştirmeye şimdilik gerek duymuyorum.
ama ekran kartı 12gb lık bir şey olsa daha iyi olabilir. Rtx 3060 falan var o iyi mi? o konuları tam bilmiyorum.
önerebileceğiniz bir şey varmı?

6750xt 12gb.

gta 6 pcye 2026 gibi çıkacak 2026ya kadar rx 6600 ile idare et bence şuan gta için sistem yükseltmek mantıklı değil

Bence gta 6 çıkana kadar idare et. Sistemi komple yükseltirsin.

ama ekran kartı 12gb lık bir şey olsa daha iyi olabilir. Rtx 3060 falan var o iyi mi? o konuları tam bilmiyorum.
7800 xt veya 7900 gre al gitsin

7800 xt veya 7900 gre al gitsin
işlemci yetersiz kalır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer gta gibi ağır oyunlar oynicaksan rx 6800xt al bütçen varsa işlemciye overclock çek yüksek çözünürlüklüyse monitörün iyi olur darboğaz az olur yada olmaz

zaten hemen alabileceğimi sanmıyorum şimdiden ne alacağıma karar veriyim amacıyla
Dostum çıkana kadar her şey değişir. Enflasyon mu dersin, çıkınca alabilecek misin alamayacak mısın ve ertelenebilir de 2027'de de çıkabilir. Ama şimdi yükselitcem dersen 7700XT.

işlemci yetersiz kalır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer gta gibi ağır oyunlar oynicaksan rx 6800xt al bütçen varsa işlemciye overclock çek yüksek çözünürlüklüyse monitörün iyi olur darboğaz az olur yada olmaz
Darboğaz meselesini diyorsan hocam çok büyük bir sorun yaşanacağını zannetmiyorum. İleriye dönük alması için dedim.bottleneck in çok ta bir sorun yarattığını söyleyemeyiz

rx 7700xt önerebilirim 5600 ile 7700xt ikilisini daha önce kullandım PBO yapmanı öneriyorum +200mhz öyle daha iyi besliyor bilgin yoksa forumda 5600 için güzel bir PBO ayarı paylaşan birisi vardı ordan bakabilirsin.

Geri