DDU İLE kaldırıp tekrar kurun ekran kartıni
Ekran kartını çıkarın tekrar takım dudu ile kaldırın tekrar olmassa yeni aldıysanız 0 ürün talep edinyaptım yine aynı sorun acaba ekran kartının donanımındamı yazılındamı anlamadım
usta mesela furmarkta sorun çıkarmıyor ama hiçbir oyuna giremiyom başka sistemede taktık yine aynı ekran kartının arızası ne acabaDDU İLE kaldırıp tekrar kurun ekran kartıni
şimdi fifaya girdim girmedi ama csgo girdi anlamadım ya sürekli birde amd hata raporu veriyorSadece googledamı oluyor bu ?
Yeni aldıysanız bence iade edin. İade etmem diyorsanızda undervolt yapın derim.usta mesela furmarkta sorun çıkarmıyor ama hiçbir oyuna giremiyom başka sistemede taktık yine aynı ekran kartının arızası ne acaba
Mesaj otomatik birleştirildi:
şimdi fifaya girdim girmedi ama csgo girdi anlamadım ya sürekli birde amd hata raporu veriyor
hocam satıcı ekran kartı 5 dk sonra kapanıyor dedi bunu bilerek aldım dedim kesin bu adam becerememiştir fln diyede sıkıntı farklı çıktı satıcıdan yana sıkıntı yok bu soruu nasıl çözerim ondayımSatıcı size bunları söylemedi mi ?
hocam satıcı ekran kartı 5 dk sonra kapanıyor dedi bunu bilerek aldım dedim kesin bu adam becerememiştir fln diyede sıkıntı farklı çıktı satıcıdan yana sıkıntı yok bu soruu nasıl çözerim ondayım
eyvallah kral senden özelden konuşuruz inş icabına bakarımSen macera arıyordun yani . Dediğim undervoltu yap fark olabilir. Takıldığın yerde dm den yazarsın. Daha önce arızalı RX 480 ni undervolt ile çalışabilir hale getirmiştim .
aga ekran böyle gidip geliyor ya hafif görüntü bozuluyor ne diyorsunSen macera arıyordun yani . Dediğim undervoltu yap fark olabilir. Takıldığın yerde dm den yazarsın. Daha önce arızalı RX 480 ni undervolt ile çalışabilir hale getirmiştim .
eyvallah kral senden özelden konuşuruz inş icabına bakarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
aga ekran böyle gidip geliyor ya hafif görüntü bozuluyor ne diyorsun
burdan nasıl yapabilirim, aga birde bazen kendisi kapatıyor ekran kartıRehber attım, rehbere bakarak gerekli programları indir, ayarlama ve testleri yap. Sorununu çözebilir eğer çip arızası yok ise. Benim UV yaptığım RX 480 besleme arızalıydı, güç tüketimi düşünce rahatlayıp stabil çalıştı kart.