Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran Kartı Değiştirmek İçin Acil Bilgi

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07

"Palit NVIDIA GeForce GTX 1650 Super GP OC 4 GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı" bunu aldım.​

Mesaj otomatik birleştirildi:

Süper olanın normal 1650 ye göre daha iyi olduğu belirtilmiş her yerde. İnşallah bunda dar boğaz yaşamam.
Darboğaz yaşasan bile aman aman bir darboğaz olacağını sanmıyorum 4-5 FPS falan olur diye düşünüyorum (Hatta diğer forumlara tekrar baktım da overclock ile darboğaz işi çözülür diye düşünüyorum). Forumda konu açarsan işlemcine overclock yapmana da yardımcı olurlar. Darboğazdan o kadar korkamana gerek yok :D Sistemdeki parçalara herhangi bir zararı vs. yoktur. Sadece işlemcinin gücü ekran kartının gücüyle dengesiz olduğu zaman FPS kaybı yaşarsın bundan başka bir şey olmaz. Eğer 1650 gibi bir ekran kartı alırsan ilerde yükseltme yapacağında hem işlemci hem ekran kartı değiştirmen gerekir ama 1650super alırsan seni 1650'den rahat 1 yıl falan daha fazla idare edecektir ve ekran kartı masrafından kurtaracaktır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Oytun Çilen
Darboğaz yaşasan bile aman aman bir darboğaz olacağını sanmıyorum 4-5 FPS falan olur diye düşünüyorum (Hatta diğer forumlara tekrar baktım da overclock ile darboğaz işi çözülür diye düşünüyorum). Forumda konu açarsan işlemcine overclock yapmana da yardımcı olurlar. Darboğazdan o kadar korkamana gerek yok :D Sistemdeki parçalara herhangi bir zararı vs. yoktur. Sadece işlemcinin gücü ekran kartının gücüyle dengesiz olduğu zaman FPS kaybı yaşarsın bundan başka bir şey olmaz. Eğer 1650 gibi bir ekran kartı alırsan ilerde yükseltme yapacağında hem işlemci hem ekran kartı değiştirmen gerekir ama 1650super alırsan seni 1650'den rahat 1 yıl falan daha fazla idare edecektir ve ekran kartı masrafından kurtaracaktır.
Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim. İşlemciye oc. yapma konusunda da çekiniyorum. ekstra soğutma falan gerekiyormuş sanırım. Gerçi kasanın yan kapağında işlemcinin tam karşısında 1 tane 12 cmlik ve kasanıun üstünde az da olsa yine işlemciye denk gelen 1 tane daha 12 cmlik fan var. onlar yeterli olur mu bilemiyorum. oc. den çekinmesem mevcut ekran kartım hd7850 ye atarım :) o zaman süper olanını almakla iyi etmişim. zaten 1 sene içerinde falan anakart, ram ve işlemciyi değiştirmeyi düşünüyorum. ssd ve harddisklerim ile 600w power supply yeterli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,456
Üyeler
164,847
Son üye
andrei
Top Bottom