Kafam güzel değil de bu dar boğaz konusunda çok bilgi sahibi olmadığımdan sanırım. O zaman ben yine 1050ti mi düşünsem? Zaten bilmediğim için konu açıp yardım istedimkardeşim kafan mı güzel CPU'nun GPU üzerinde ortalama 14 fps lik bi farkı var yer yer bu fark artıyor da sitenin aşağı tarafında AAA oyunlarda da yaklaşık fps değeri yazıyor ve sen bu darboğazı gözünde küçültüyorsun bu azımsanacak bir değer değildir
5-6 fps olabilir ama darboğaz etkisi yer yer 20 fps e çıkıyorsa bu normalleştirebilecek bir darboğaz değil
Technopat'ta aynı işlemciye rx580 önermişler. https://www.technopat.net/sosyal/konu/i5-3570k-sisteme-ekran-karti-tavsiyesi.803878/page-2Kafam güzel değil de bu dar boğaz konusunda çok bilgi sahibi olmadığımdan sanırım. O zaman ben yine 1050ti mi düşünsem? Zaten bilmediğim için konu açıp yardım istedim
paranız varsa ve ilerde işlemcimi yüklseltirim derseniz 1650 alın daha yeni bir kart daha ileriye dönük bir hareket olacaktırKafam güzel değil de bu dar boğaz konusunda çok bilgi sahibi olmadığımdan sanırım. O zaman ben yine 1050ti mi düşünsem? Zaten bilmediğim için konu açıp yardım istedim
anakartı ve işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum. 8 gb rame bir 8 daha takıp ekran kartını yenilemek istiyorum. İşlemcim ile sorun çıkarmayacak (dar boğaz gibi, onu da bugün araştırırken öğrendim. darboğaz nedir bilmem) güzel bir ekran kartı istiyorum.Önerdiğim anakart ddr4 ram destekliyor dostum
İşlemciyi tabii ki yükseltmek isterim. Sistemi toplayalı 8 sene oldu. ama ne zaman olur bilemem. o zamana kadar da 1650 nin darboğazı sıkıntı yaratmasın.paranız varsa ve ilerde işlemcimi yüklseltirim derseniz 1650 alın daha yeni bir kart daha ileriye dönük bir hareket olacaktır
1650 ve 1050 ti arasındaki genel olarak fps farkı bu tabloda bulunmakta tekrar dediğim gibi sitede aşağıya kaydırarak günümüz oyunlarındaki performanslarını da görmeniz mümkünanakartı ve işlemciyi değiştirmeyi düşünmüyorum. 8 gb rame bir 8 daha takıp ekran kartını yenilemek istiyorum. İşlemcim ile sorun çıkarmayacak (dar boğaz gibi, onu da bugün araştırırken öğrendim. darboğaz nedir bilmem) güzel bir ekran kartı istiyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciyi tabii ki yükseltmek isterim. Sistemi toplayalı 8 sene oldu. ama ne zaman olur bilemem. o zamana kadar da 1650 nin darboğazı sıkıntı yaratmasın.
darboğaz sorunu daha fazla olur diyorlar 1650 de.1050 önermiyorum eskide kaldı o artık 1650 rx 570 bunlara baklabilrsn
1650 için olasi ama overclock ile rx 580 i destekleyen bir işlemci odarboğaz sorunu daha fazla olur diyorlar 1650 de.
hem ilerisi için hem de düşündügünüz kadar olmaz overclock ile hic olmaz 1650 daha iyi olacaktir1650 için olasi ama overclock ile rx 580 i destekleyen bir işlemci o
overclock yapmaktan çekiniyorum. yapmayı da bilmiyorum mevcut hd 7850 de overclocka hazır. yapamadım çekindiğim için.1650 için olasi ama overclock ile rx 580 i destekleyen bir işlemci o
hem ilerisi için hem de düşündügünüz kadar olmaz overclock ile hic olmaz 1650 daha iyi olacaktir
Palit 1650, msi 1050ti gamingten daha ucuz şu anda.overclock yapmaktan çekiniyorum. yapmayı da bilmiyorum mevcut hd 7850 de overclocka hazır. yapamadım çekindiğim için.
1650 alınoverclock yapmaktan çekiniyorum. yapmayı da bilmiyorum mevcut hd 7850 de overclocka hazır. yapamadım çekindiğim için.
Palit 1650, msi 1050ti gamingten daha ucuz şu anda.
1050ti her türlü avantajsız suanda 2. elde 700 civarina bulunursa alınır. onun dısında 0 almanın birmantıgı yokPalit 1650, msi 1050ti gamingten daha ucuz şu anda.
gtx 1650 lerde en uygun palit markanın. onu alayım mı? bir de süper yazmıyor. 1650 gp oc yazıyor.1650 alın