- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anlatım çok berbat amaTama bak şimdi kasanın fotosunu at ve sistemi videodaki gibi yan çevir
Anlatım çok berbat amaTama bak şimdi kasanın fotosunu at ve sistemi videodaki gibi yan çevir
Ben sana yardımcı olayımAnlatım çok berbat ama
Reis ben sökerken sana ozelden yazarim olur muBen sana yardımcı olayım
OlurReis ben sökerken sana ozelden yazarim olur mu
Reis yol 2 saat ztn kucağıma alsam çok sallanmaz bence ekran kartını çıkarırsam elimde kalır diye korkuyorum
Yok be ekran kartını bir şeye sararsınReis yol 2 saat ztn kucağıma alsam çok sallanmaz bence ekran kartını çıkarırsam elimde kalır diye korkuyorum
Elimde kalır derken çıkarıp takarken yanlış bise yaparım diye korkuyorum ki ben sokup takma işlerinden hiç anlamamYok be ekran kartını bir şeye sararsın
Yoksa bence 1200 TL zarara girersin
Sana yardımcı olurum dedim foto at şunları yap bunlar yap dicem korkma korkarsan olmaz bu işElimde kalır derken s
Elimde kalır derken çıkarıp takarken yanlış bise yaparım diye korkuyorum ki ben sokup takma işlerinden hiç anlamam
Tamam sökeceğim zmn yazarimSana yardımcı olurum dedim foto at şunları yap bunlar yap dicem korkma korkarsan olmaz bu iş
YaniTamam sökeceğim zmn yazarim
2 gün sonra yola çıkıcam o zmn yazarim reis
Aga vidasını ve kablolarını söküyon pinini açıyon direk çıkıyo zatenTamam sökeceğim zmn yazarim
Hocam bu ekran kartını nasıl tutuyor ?ben bunu kullanıyorum kasaya ayrı bir hava katıyorMSI ATLAS MYSTIC ARGB Ekran Kartı Tutacağı | ITOPYA
MSI ATLAS MYSTIC ARGB Ekran Kartı Tutacağı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile ATLAS MYSTIC ARGB ITOPYA'da.www.itopya.com