Anakartın var.Arkadaslar az önce ekran kartımın driver'ını güncelledim ve merak ettim başka parçaların işlemci anakart vs driver'ı var mı
ASUS GeForce TUF GTX 1650
INTEL Core i3 10100F
SUS EX-H410M-V3
Nerden yapabilirim ? dumo diye bir programdan driverlar güncel mi diye baktım ve sonuç şöyle ekran kartında yoktu guncelledim artı tik oldu bence güvenilir bir uygulama bakar mısın sana zahmet dostumAnakartın var.
Anakartın ez flash özelliği varsa çok rahat güncellersin @VesemirNerden yapabilirim ? dumo diye bir programdan driverlar güncel mi diye baktım ve sonuç şöyle ekran kartında yoktu guncelledim artı tik oldu bence güvenilir bir uygulama bakar mısın sana zahmet dostum
3. parti programlar kullanarak driver güncellemeyin bizzat firmaların sitesinden manuel olarak indirinNerden yapabilirim ? dumo diye bir programdan driverlar güncel mi diye baktım ve sonuç şöyle ekran kartında yoktu guncelledim artı tik oldu bence güvenilir bir uygulama bakar mısın sana zahmet dostum
ekran kartının driver ını nvidia nın kendi sitesinden indirebilirsiniz Chipset driver ise anakart modeli ile internette aratın chipset sahibi firmanın sitesinden indirin ve son olarak bios anakart firmanızın sitesinden en güncel bios sürümünü bulabilirsiniz kurulum videoaları youtube da var geriye kalan ethernet,ses v.b gibi driverları windows 10 kullanıyorsanız hepsi önyüklü olarak gelir proglem çıkartmaz windows 10 uptade menüsünden kontrol edebilirsiniz son güncellemeleride.Arkadaslar az önce ekran kartımın driver'ını güncelledim ve merak ettim başka parçaların işlemci anakart vs driver'ı var mı
ASUS GeForce TUF GTX 1650
INTEL Core i3 10100F
SUS EX-H410M-V3