Ekran kartı Dp yuvası ?

Reaksiyon skoru
129
Arkadaşlar EKranı çift monitor yapmak ıstedım , VGA TO DİSPLAYPORT Dönüştürücü aldım Pc eskı ekranımı gordu Neyse Bi zaman sonra cıkartmak istedim Ustundekı yumusak ekran kartından cıkartma dugmesıne basmadan hayvani bir güç uygulayarak cıkarttım sonra taktıgımda monıtoru gormedı pc ... Diğer dp gırıslerıne de taktım 2. monıtoru gormuyor ne yapmam lazım...

dp kablosu alıp ana monıtorum ıle dp yuvalarını mı test etmem lazım

bozulmus mudur Dp girişlerı ekran kartındakı yoksa donusturucu mu bozulmustur

Arkadaşlar EKranı çift monitor yapmak ıstedım , VGA TO DİSPLAYPORT Dönüştürücü aldım PC eskı ekranımı gordu Neyse Bi zaman sonra cıkartmak istedim Ustundekı yumusak ekran kartından cıkartma dugmesıne basmadan hayvani bir güç uygulayarak cıkarttım sonra taktıgımda monıtoru gormedı PC ... Diğer dp gırıslerıne de taktım 2. monıtoru gormuyor ne yapmam lazım...

dp kablosu alıp ana monıtorum ıle dp yuvalarını mı test etmem lazım

bozulmus mudur Dp girişlerı ekran kartındakı yoksa donusturucu mu bozulmustur

DP Yuvası bozulmuş olma olasalığı yüksek. DP kablosunun için kontrol ettiğinizde herhangi bir parça var mı ? DP kablosunun pinleri kontrol edin. Ve ekran kartının DP yuvasını kontrol edin.

Ekler

• p.webp
    p.webp
    9.3 KB · Hit: 43
DP Yuvası bozulmuş olma olasalığı yüksek. DP kablosunun için kontrol ettiğinizde herhangi bir parça var mı ? DP kablosunun pinleri kontrol edin. Ve ekran kartının DP yuvasını kontrol edin.
hocam dp kablosu alıp kontrol etmelıyım degılmı

Taktığınız kablo da sıkıntılı olabilir, hemen en kötüsünü düşünmemek lazım. Farklı bir kablo ile deneyip sonuçlarını yazın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,268
Üyeler
190,001
Son üye
mfırattr
Geri