Neler Yeni

Ekran kartı driver sorun

chans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Trg Bl
AMD R7 265X ekran kartım var kurulmuyor yarısında PC resetleniyor tekrar deneyince bu sefer Windows ekranı hiç gelmedi şimdi format atıyorum bu driveri nasıl kurucam ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
202
İsim
Ethem Cankurt
AMD R7 265X ekran kartım var kurulmuyor yarısında PC resetleniyor tekrar deneyince bu sefer Windows ekranı hiç gelmedi şimdi format atıyorum bu driveri nasıl kurucam ?
ona driver desteği geliyormu halen ?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
AMD'nin kendi sitesinden mi indiriyorsunuz?

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
966
İsim
Samet Mustafa Aktaş
driveri kururken önerilen opsiyonel seçenekleri var önerilen yani reccomend yazması gerekiyor onu indirmeyi deneyin yanlış yazım için kusura bakmayın

Fsburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Burak Göktuğ
otomatik driver indirilen programlardan uzak durun kendiniz el ile indirin başka bir çözüm elimden gelmior

chans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Trg Bl
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
driveri kururken önerilen opsiyonel seçenekleri var önerilen yani reccomend yazması gerekiyor onu indirmeyi deneyin yanlış yazım için kusura bakmayın
İki tane çıkıyor ikisininde denedim olmuyor chipset yükleniyor o yüklenmiyor ilkinde reset attı Windows ekranı geldi ikincisinde sürekli res attı format attım simdi korkuyorum tekrar aynı şeyi yapcak diye görüntü bagdaslarinda Microsoft temel görüntü bağdaştırıcı olarak gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

AMD'nin kendi sitesinden mi indiriyorsunuz?
Evet kendi sitesi dünde format attım sorun yoktu bugun atmak zorunda kaldım böyle sıkıntı yapıyor

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İki tane çıkıyor ikisininde denedim olmuyor chipset yükleniyor o yüklenmiyor ilkinde reset attı Windows ekranı geldi ikincisinde sürekli res attı format attım simdi korkuyorum tekrar aynı şeyi yapcak diye görüntü bagdaslarinda Microsoft temel görüntü bağdaştırıcı olarak gözüküyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet kendi sitesi dünde format attım sorun yoktu bugun atmak zorunda kaldım böyle sıkıntı yapıyor
İşletim sisteminize göre uygun driver'ı indirdiğinize eminmisiniz?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,795
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_