Neler Yeni

Ekran Kartı Drop Sorunu

Arteonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Necdet Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
Selam dün açtığım konudan ve internette yaptığım araştırmalar doğrultusunda bugün bilgisayarıma Ram aldım. Fakat drop sorunum geçmemiş vaziyette ve ben çıldırmak üzereyim. Ekran kartım ne yaparsam yapayım bir türlü %50 yi geçmiyor. Bir anda 0 olup tekrar 35-45 arası seyrediyor ve drop yiyorum. Aslında internetteki araştırmalarımda bilgisayarımdaki bileşenler PUBG'yi rahatlıkla oynatıyor. Bu beni daha çok sinir ediyor. Bunun sebebi neyden kaynaklanıyor? Ekran kartımı nasıl daha fazla kullanırım??
İntel İ5-6400
Asus GTX 1050 Ti Cerberus 4GB
16GB Ram
1TB Harddisk
500W Zoko Güç Kaynağı (Kasa ile birlikte geldi)

Eymenzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Eymenarthur
Selam dün açtığım konudan ve internette yaptığım araştırmalar doğrultusunda bugün bilgisayarıma Ram aldım. Fakat drop sorunum geçmemiş vaziyette ve ben çıldırmak üzereyim. Ekran kartım ne yaparsam yapayım bir türlü %50 yi geçmiyor. Bir anda 0 olup tekrar 35-45 arası seyrediyor ve drop yiyorum. Aslında internetteki araştırmalarımda bilgisayarımdaki bileşenler PUBG'yi rahatlıkla oynatıyor. Bu beni daha çok sinir ediyor. Bunun sebebi neyden kaynaklanıyor? Ekran kartımı nasıl daha fazla kullanırım??
İntel İ5-6400
Asus GTX 1050 Ti Cerberus 4GB
16GB Ram
1TB Harddisk
500W Zoko Güç Kaynağı (Kasa ile birlikte geldi)
ısı ve oyundaki watt degerlerini atarmısın ramlerin mhz ayarladınmı biosdan

Arteonn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Necdet Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Oyun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakartım H110M 1151 pin bir anakart olduğu için maks. 2133 destekliyor. Ekran kartı ısı değelerim oyun içi 60 ı geçmiyor

Top Bottom