Pardon fan hızı yazmışım ekran kartı üreticisi yazacaktımEkran kartı model ve fan hızı yazarsan biraz daha detaylı cevap yazabiliriz bence birde eğer günümüz için standart ve orta seviye bir kartsa bence biraz fazla arttırıyor fan hızını eğer ekran kartı fazla ısınmıyorsa msi afterburner uygulamasindan ekran kartı fan hızlarını ayarlayabilirsiniz
Asus dual rx 6500xt kullanıyorumEkran kartı model ve fan hızı yazarsan biraz daha detaylı cevap yazabiliriz bence birde eğer günümüz için standart ve orta seviye bir kartsa bence biraz fazla arttırıyor fan hızını eğer ekran kartı fazla ısınmıyorsa msi afterburner uygulamasindan ekran kartı fan hızlarını ayarlayabilirsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardon fan hızı yazmışım ekran kartı üreticisi yazacaktım![]()
Hocam Eğer kart fazla ısınıyorsa bu nedenle fan hızını %70 lere çekiyor olabilir kart sıcaklığınız genelde kaç derecelerde geziyorAsus dual rx 6500xt kullanıyorum
Çıkan fazla sesten rahatsızım hocam, onu ayarlamak istiyorum.
Boşta fanlar çalışmadığı için 50, 53 arası gidip geliyor. Şuan valo lobideyim kart sıcaklığı sabit 64 derece fan hızı 65de.Hocam Eğer kart fazla ısınıyorsa bu nedenle fan hızını %70 lere çekiyor olabilir kart sıcaklığınız genelde kaç derecelerde geziyor
Şu an değerler iyi bence oyunu oynarken 73-75 derce civarını geçmeyecek şekilde msi afterburner veya amd software dan ekran kartı fan hızını düşürebilirsiniz diye düşünüyorumBoşta fanlar çalışmadığı için 50, 53 arası gidip geliyor. Şuan valo lobideyim kart sıcaklığı sabit 64 derece fan hızı 65de.
Hocam aksine oyuna girince fan sesi azaldı işlemci sıcaklığı da 50lere düştü anlamadım neden böyle oldu.Şu an değerler iyi bence oyunu oynarken 73-75 derce civarını geçmeyecek şekilde msi afterburner veya amd software dan ekran kartı fan hızını düşürebilirsiniz diye düşünüyorum
Valla bende anlamadım acaba oyun içerisindeyken ekran kartı kullanımı lobidekinden daha mı az?Hocam aksine oyuna girince fan sesi azaldı işlemci sıcaklığı da 50lere düştü anlamadım neden böyle oldu.
Herhalde hocam, başka açıklaması olamaz diye düşünüyorum.Valla bende anlamadım acaba oyun içerisindeyken ekran kartı kullanımı lobidekinden daha mı az?
Sağolun hocam, teşekkür ederim.Yinede dediğim gibi kartınızın sıcaklığı yükte 75 derece civarını geçmeyecek bir fan hızıyla kullanın veya belli dereceye gelince belli fan hızına çıksın ayarı yaparak 75 dereceyi geçmeyeck şekilde kullanın derim.