Neler Yeni

Ekran kartı fiyatları düşecek mi?

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
Arkadaşlar ethereum 2.0 çıkması ile birlikte bence rigi olanlar riglerini dağıtacak ve piyasada ikinci el kartlarla dolacak.Sonuc olarak fiyatlar düşecek
Şimdi asıl mevzu "başka coin kazamazlar mı?" Bence diğer coinler de ethereum 2.0 benzeri bir teknolojiye geçerler.Zaten artık ekran kartı firmaları donanımsal olarak mining kilidi kullanacak

Forumuye

80+ Bronze
Arkadaşlar ethereum 2.0 çıkması ile birlikte bence rigi olanlar riglerini dağıtacak ve piyasada ikinci el kartlarla dolacak.Sonuc olarak fiyatlar düşecek
Şimdi asıl mevzu "başka coin kazamazlar mı?" Bence diğer coinler de ethereum 2.0 benzeri bir teknolojiye geçerler.Zaten artık ekran kartı firmaları donanımsal olarak mining kilidi kullanacak
Bazıları başka sistemlere geçer ama ekran kartı ile mining daha yıllarca bitmez unut onu 😀

Arif

80+ Bronze
Dediğin gibi ikinci el kartlar dolacak ama bunları kim alacak? Ekran kartı ile mining olayının bitmesi için en iyimser rakam 2 yıl...

Emre Ortamevzi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
713
İsim
Emre Ortamevzi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

G.P.U

80+ Silver
Bazıları altarnatif coin kazar gibi ama atıyorum 5$ yerine 1$ kazanacaklar 100lerce kart sömürenler hak ediyir ben bi 5 10 kart alana üzüldüm

korsanbit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Veysel Cihan
ETH 2.0 ile birlikte ETH madenciliği bitecek mi ?

Top Bottom