Neler Yeni

EKRAN KARTI FİYATLARI DÜŞECEK Mİ

Dostlar sea Abdullah abi bir postunda yaz indirimleri olduğu için fiyatlar düşüyo demiş ben sistem aldım ama fiyatlar düşecek mi sizce ekran kartımı satayı mı ne yapayım bana akıl verin kısaca sorum ekran kartı fiyatları düşecek mi
düşerse rx570 ve ya dengi kartlar felan kaç tl olur sizce
Çok soruyorum kusura bakmayın

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,525
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Her şeyden önce kimse net konuşamaz sadece ihtimaller var.
ETH ve BTC'nin durumuna göre fiyatlar değişir, ve BTC(ETH) yukarı doğru dönmeye başladı muhtemelen sene sonunu yukarıda kapatır.
Eğer yukarıya dönük hareket ederse bu saatten sonra, fiyatlar ancak yükselir.

Keptın

80+ Silver
Elindeki kart ney

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Elindeki kart ney
RX560 almıştım ben bilgisayarcı sahtekar çıktı RX550 takmış RX550 var şu an
elimdeki kart mesele değil de fiyatlar düşerse üzülürüm 40 yılda bir pc aldım zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her şeyden önce kimse net konuşamaz sadece ihtimaller var.
ETH ve BTC'nin durumuna göre fiyatlar değişir, ve BTC(ETH) yukarı doğru dönmeye başladı muhtemelen sene sonunu yukarıda kapatır.
Eğer yukarıya dönük hareket ederse bu saatten sonra, fiyatlar ancak yükselir.
İnş öyle olur abi teşekkürler cevabın için

Yeni bir dil mi hocam
Selamın aleyküm

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
Dostum yarın bile ne olacağı belli değil şu an stokları zorlayan ev kullanıcıları miningçiler işi bitirdi kartlarla lakin apu toplayanlar sistem bekleyenler ucuza bişey yakaladımı alıyor. Bu fiyatlar şu an iyi güncel kartlarda güzel fırsatlarda alınabilir şu an. Rx 500 serisi ve gtx 10 serisi kartları çok düşünmemek gerekli. Gtx 1650 ve rx 5500 xt üstü kartlarda güncel tutulan modeller iyi fiyat kovalanabilir. (Giriş seviyede)

rookie27

80+ Gold
Allah bilir kardeşim ben de 1/2 ay önce aldım düşer ise düşer düşmez ise nasipte varsa diyelim bencillik yapmak istemem ama umarım düşmez:oops:

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum yarın bile ne olacağı belli değil şu an stokları zorlayan ev kullanıcıları miningçiler işi bitirdi kartlarla lakin apu toplayanlar sistem bekleyenler ucuza bişey yakaladımı alıyor. Bu fiyatlar şu an iyi güncel kartlarda güzel fırsatlarda alınabilir şu an. Rx 500 serisi ve gtx 10 serisi kartları çok düşünmemek gerekli. Gtx 1650 ve rx 5500 xt üstü kartlarda güncel tutulan modeller iyi fiyat kovalanabilir. (Giriş seviyede)
1050Ti bana yeterli en fazla RDR2 oynarım zaten mesele o değilde abi fiyatların düşmesi ve ya yükselmesi mesele
Şu anki fiyatlardan daha ucuz olur mu sence

İNŞ ARTAR ya fiyatlar

mortah

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
975
İsim
Yakup Efe Sarıkaya
1050Ti bana yeterli en fazla RDR2 oynarım zaten mesele o değilde abi fiyatların düşmesi ve ya yükselmesi mesele
Şu anki fiyatlardan daha ucuz olur mu sence
Her zaman farklınhir tarih veriliyor şu an 2022'nin ilkbaharında olabilir normal seviyeler. Rx 550 ve gtx 1030 modeli kartalr maks 500tl idi önceden bundan sonra da (düzelirse) 800tl falan olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,200
Üyeler
161,407
Son üye
türk.537
Top Bottom