Neler Yeni

Ekran kartı fiyatları düşecek :)

YunusOZ

80+ Bronze
O kadar dedim ama anlatamadım herkes indirim var diye uçuk fiyatlara balıklama atlıyor ama yakında bin pişman olacaklar ekran kartı fiyatları sağlam düşecek 😀 artık doların pek bir önemi yok eskisi gibi zaten ülkeler kendi paraları ile ticaret yapıyor ABD bunu her ne kadar engellemeye çalışsada buna mani olamayacak dolar sağlam düşecek yeni dünya düzeninde ABD ye yer yok.
Haberin 2 ay öncesi olması dışında sorun yok.

AydNn

80+ Bronze
Verdiğim örnek yanlış olabilir kardeşim sen ana fikri, demek istediğimi anla yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

Verdiğim örnek yanlış olabilir dostum sen ana fikri, demek istediğimi anla yeter
söylediğinin ana fikir olarakda saçma geliyor bana

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,583
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,084
İsim
Mehmet Yılmaz
Haberin 2 ay öncesi olması dışında sorun yok.
Zaten şuanda bir düşüş var ekran kartlarında ayrıca ben haberi dün gördüm yeni yayınlanmış bir şekilde ekran görüntüsü almıştım

Ekler

• Screenshot_2022-03-28-22-31-37-324_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-03-28-22-31-37-324_com.android.chrome.jpg
    536.2 KB · Hit: 38

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Microsoft gibi devasa bir abd'li şirket varken ve donanımlarında şirkete mahkum olduğunu düşünürsek eğer. $Dolar'a mahkum olacak şeklilde birbirini izler fiyat politikaları. İğneden ipliğe ülkemizde her şey dolar ve euro'ya endekslenmiş durumda. Keşke düşse bende isterdim düşmesini ancak bu enflasyon düzeninde ve parametrelerinde çok çok zor maalesef.

YunusOZ

80+ Bronze
Zaten şuanda bir düşüş var ekran kartlarında ayrıca ben haberi dün gördüm yeni yayınlanmış bir şekilde ekran görüntüsü almıştım
Rusya Ve Ukrayna Savaşından dolayı o bölgeye gidecek kartların bizim piyasaya girmesi en büyük etken.

Top Bottom