Zzezomuazzez
80+
- Reaksiyon skoru
- 15
Bir kaç aydır almak istediğim Asus Rog strip rtx 3060 şu sıralar fiyatta düşüş var bu düşüş devam eder mi beklemeli miyim?
Çin madenciliği yasakladı, düşmeye devam edebilir ama kesin bir şey söylemek doğru olmaz şuanki fiyat size göre uygunsa alın , yükselme riskini göze alıp yükselirse tekrar düşmesini beklerim ucuz alayım yeterki diyorsan bekleyebilirsin. (Yükselip uzun süre düşmeye bilir) Aklına yatanı yap burdaki ben dahil diyerlerinin dediklerine göre hareket etme.yani beklemeni önermem ether bir patlama daha yaşarsa eth 2.0a kadar kart bulamazsınız bence alın
9. 200 gibi bi fiyata n11 buldum. Bütçem yeteri kadar var şuan için kaçırma diyorsunuz.bi haberde okumuştum Temmuz ayı gibi düşücek deniliyordu ki öyle oldu. Temmuz ortalarına göre fiyat değişir mi diye kararsız kaldımyani beklemeni önermem ether bir patlama daha yaşarsa eth 2.0a kadar kart bulamazsınız bence alın
Ben biraz daha bekleme taraftarıyımÇin madenciliği yasakladı, düşmeye devam edebilir ama kesin bir şey söylemek doğru olmaz şuanki fiyat size göre uygunsa alın , yükselme riskini göze alıp yükselirse tekrar düşmesini beklerim ucuz alayım yeterki diyorsan bekleyebilirsin. (Yükselip uzun süre düşmeye bilir) Aklına yatanı yap burdaki ben dahil diyerlerinin dediklerine göre hareket etme.