rookie27
80+ Gold
Hocam o fiyata düşeceğini hiç sanmıyorum ama hayırlısı...Hocam eth. Olayları başlamadan o fiyattaydı.
Hocam o fiyata düşeceğini hiç sanmıyorum ama hayırlısı...Hocam eth. Olayları başlamadan o fiyattaydı.
isminden belli malum kişiye verdiği xd aynen kardeşim uçuyoruz 2023teBende bunu diyorum ama bazı zihniyet kusura bakmayın moralimizi bozmaktan başka bir halta yaramıyor affedersiniz insanın moralini bozuyorlar ben yorumu mu zaten yazdım . Dalga geçenlerde olacak eyvallah diyip geçenlerde.
GTX 1050 ti düşer ama bence. En azından 2x Daha fazla FPS alırım.Hocam o fiyata düşeceğini hiç sanmıyorum ama hayırlısı...
İsmimden belli :d Allah aşkına anlatsana ismimin ne olduğunu Google amcadan bakma ama Bana Diyorsan ismin bir tarafıma giriyor mutlu olurum he üstüne herhalde RUM tohumusun veyahut Osmanlı düşmanısın ? İsmim bir tarafına giriyor diyorsun ya Teşikat-i Mahsusa Osmanlının gizli teşkilatlarından biridir yine diyorum ismim zoruna gidiyorsa veyahut bir tarafına giriyorsa ne mutlu bana ! ( HADİ KÖŞEDE HAVLA)isminden belli malum kişiye verdiği xd aynen kardeşim uçuyoruz 2023te
Keşke düşsede bende benim q9400 ün yanına 750 ti ya da hd 7k serisinden bişey alabilsem3 ay sonra GTX 1650 o fiyata düşerse RX560ı 600TL ye satar onu alırım ciddi FPS artışı görürüm haksız mıyım.