Neler Yeni

Ekran kartı furmak testi yardımcı olacak var mı değerler iyi mi

Zangetsuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
1736096111329.png
arkadaşlar değerler nasıl termal pedler termal macun kaliteli 3ay önce değişti yorum yazarsanız çok sevinirim

gaMMic_777

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Burhan Bey

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-01-05 202533.png
    Ekran görüntüsü 2025-01-05 202533.png
    163.3 KB · Hit: 10

Zangetsuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Zangetsuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
sıcaklıklar yüksek dostum 5 dk gibi bir sürede

sıcaklıklar yüksek dostum 5 dk gibi bir sürede eski ekran kartım RX 570 bundan daha ııydı ısı degerlerı
reis ne yapmam lazım daha bilmiyorum kasada ekran kartı fanları 2 adet harici 8 adet de fan var ve sıcaklık değeri bu ekran kartı yurt dışı 0 yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum 8 ay da 2 kez termal bakım yapıldı pedler dahil eksik hiç birşeyi yok egzoz fanı olsun ön üst fanlar hepsinin gözenekleri açık hepsi temiz hava akışı normal ama değerler bu

seyfx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Seyfullah
Alıntıyı görüntüle arkadaşlar değerler nasıl termal pedler termal macun kaliteli 3ay önce değişti yorum yazarsanız çok sevinirim
Karta bi fan ayarı yap çok ısınıyor fanları daha yüksek devire ayarla sıcaklık biraz düşsün
Mesaj otomatik birleştirildi:

reis ne yapmam lazım daha bilmiyorum kasada ekran kartı fanları 2 adet harici 8 adet de fan var ve sıcaklık değeri bu ekran kartı yurt dışı 0 yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum 8 ay da 2 kez termal bakım yapıldı pedler dahil eksik hiç birşeyi yok egzoz fanı olsun ön üst fanlar hepsinin gözenekleri açık hepsi temiz hava akışı normal ama değerler bu
Pedlerin öncekiyle aynı kalınlıkta olduğundan ve tam temas sağlandığından emin misiniz

Zangetsuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
Karta bi fan ayarı yap çok ısınıyor fanları daha yüksek devire ayarla sıcaklık biraz düşsün

Pedlerin öncekiyle aynı kalınlıkta olduğundan ve tam temas sağlandığından emin misiniz
evet

şöyle diyeyim servis yapıyor pedlerin değişimini o yüzden eminim iyi yapmışlardır

1736100316960.png
/75 fan yükünde değerler bu /85 yazdığına bakmayın yanlış gösteriyor sebebini bilmiyorum ama acayip yüksek rahatsız edici bi ses var şuan kasada

Son düzenleme:

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Talat
ilk geldıgınden nasıl degerlerı vardı

Zangetsuu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
furkan
ilk geldıgınden nasıl degerlerı vardı
açık konuşayım sana ilk geldiğinde furmark testi yapmadım çünkü eskiden değerler şöyleydi boşta 30 40 derece cs go dead by daylight v.b oyunlar da 40-50 derece idi ama şuan ısınıyor sebebini bilmiyorum şuan boşta bile daha fazla sıcaklık değeri var

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Talat
açık konuşayım sana ilk geldiğinde furmark testi yapmadım çünkü eskiden değerler şöyleydi boşta 30 40 derece cs go dead by daylight v.b oyunlar da 40-50 derece idi ama şuan ısınıyor sebebini bilmiyorum şuan boşta bile daha fazla sıcaklık değeri var
driver kaldır bidee öyle dene

Talat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
326
İsim
Talat
uzun süredir bu sorunsuz bir yazılım sunuyor amd yıllardır amd ekran kartı kullanıyorum wattman hatası harıcı bir hata almadım ama olada bilir ..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,038,085
Üyeler
164,609
Son üye
jwickk05
Top Bottom