benim ekran kartım amd rx6600xt xfx 2 fanlı modeli amaMerhaba, bu ekran kartı marka ve modeli zaten sıcak çalışan bir model gibi. https://www.techpowerup.com/review/xfx-radeon-rx-6600-xt-speedster-merc-308/32.html bu linkten detaylı incelemesine bakabilirsin.
Termal pad ve macun değişimine bakarak biraz daha referans sıcaklık değerlerinde çalışması beklenebilirdi. Fan RPM değerine göre de bakınca iyi diyemiyorum.
sıcaklıklar yüksek dostum 5 dk gibi bir sürede eski ekran kartım RX 570 bundan daha ııydı ısı degerlerıAlıntıyı görüntüle arkadaşlar değerler nasıl termal pedler termal macun kaliteli 3ay önce değişti yorum yazarsanız çok sevinirim
sıcaklıklar yüksek dostum 5 dk gibi bir sürede
reis ne yapmam lazım daha bilmiyorum kasada ekran kartı fanları 2 adet harici 8 adet de fan var ve sıcaklık değeri bu ekran kartı yurt dışı 0 yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum 8 ay da 2 kez termal bakım yapıldı pedler dahil eksik hiç birşeyi yok egzoz fanı olsun ön üst fanlar hepsinin gözenekleri açık hepsi temiz hava akışı normal ama değerler busıcaklıklar yüksek dostum 5 dk gibi bir sürede eski ekran kartım RX 570 bundan daha ııydı ısı degerlerı
Karta bi fan ayarı yap çok ısınıyor fanları daha yüksek devire ayarla sıcaklık biraz düşsünAlıntıyı görüntüle arkadaşlar değerler nasıl termal pedler termal macun kaliteli 3ay önce değişti yorum yazarsanız çok sevinirim
Pedlerin öncekiyle aynı kalınlıkta olduğundan ve tam temas sağlandığından emin misinizreis ne yapmam lazım daha bilmiyorum kasada ekran kartı fanları 2 adet harici 8 adet de fan var ve sıcaklık değeri bu ekran kartı yurt dışı 0 yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum 8 ay da 2 kez termal bakım yapıldı pedler dahil eksik hiç birşeyi yok egzoz fanı olsun ön üst fanlar hepsinin gözenekleri açık hepsi temiz hava akışı normal ama değerler bu
evetKarta bi fan ayarı yap çok ısınıyor fanları daha yüksek devire ayarla sıcaklık biraz düşsün
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pedlerin öncekiyle aynı kalınlıkta olduğundan ve tam temas sağlandığından emin misiniz
şöyle diyeyim servis yapıyor pedlerin değişimini o yüzden eminim iyi yapmışlardır
ilk geldıgınden nasıl degerlerı vardıreis ne yapmam lazım daha bilmiyorum kasada ekran kartı fanları 2 adet harici 8 adet de fan var ve sıcaklık değeri bu ekran kartı yurt dışı 0 yaklaşık 7 8 aydır kullanıyorum 8 ay da 2 kez termal bakım yapıldı pedler dahil eksik hiç birşeyi yok egzoz fanı olsun ön üst fanlar hepsinin gözenekleri açık hepsi temiz hava akışı normal ama değerler bu
açık konuşayım sana ilk geldiğinde furmark testi yapmadım çünkü eskiden değerler şöyleydi boşta 30 40 derece cs go dead by daylight v.b oyunlar da 40-50 derece idi ama şuan ısınıyor sebebini bilmiyorum şuan boşta bile daha fazla sıcaklık değeri varilk geldıgınden nasıl degerlerı vardı
driver kaldır bidee öyle deneaçık konuşayım sana ilk geldiğinde furmark testi yapmadım çünkü eskiden değerler şöyleydi boşta 30 40 derece cs go dead by daylight v.b oyunlar da 40-50 derece idi ama şuan ısınıyor sebebini bilmiyorum şuan boşta bile daha fazla sıcaklık değeri var
driver kaldır bidee öyle denhocam
hocam acaba amd nin yeni verdiği yazılım ekran kartı driver güncellemesi yüzünden midriver kaldır bidee öyle dene