Neler Yeni

Ekran kartı garip sıcaklık değerleri RX 5700

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Merhaba, MSI Radeon RX 5700 Mech GP Oc ekran kartımın sıcaklık değerleri COD: Warzone ana menüde fotoğraftaki gibi. Oyun içinde de 80-83 dereceleri buluyor. Sizce bu kart için bu sıcaklıklar normal mi değilse nasıl bir yol izlemeliyim? 1080p de oynuyorum diğer ayarlar Ultrada

Son düzenleme:

mertyılmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
344
İsim
Mert
Bildiğim kadarıyla mech serilerinin ısınma problemi var ama düzelttiler mi bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
GP OC modelini almadıysan düz modelde ısınma sorunu var diye biliyorum. Bunun dışında olması gerekenden yüksek değerler. Kasa hava akışı iyi ve böyleyse sorun var.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Mech GP modeli mi yoksa sadece Mech modeli mi?
GP modellerinde sıcaklık daha düşük çünkü.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
GP OC modelini almadıysan düz modelde ısınma sorunu var diye biliyorum. Bunun dışında olması gerekenden yüksek değerler. Kasa hava akışı iyi ve böyleyse sorun var.
GP OC modeli tam adı MSI Radeon RX 5700 MECH GP OC

efearici242

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
322
İsim
Efe
Merhaba, MSI Radeon RX 5700 Mech Oc ekran kartımın sıcaklık değerleri COD: Warzone ana menüde fotoğraftaki gibi. Oyun içinde de 80-83 dereceleri buluyor. Sizce bu kart için bu sıcaklıklar normal mi değilse nasıl bir yol izlemeliyim? 1080p de oynuyorum diğer ayarlar Ultrada

Msi ın bu sene çıkardığı nerdeyse tüm kartlar soğutma konusunda sorunlu heleki sendeki model aralarındaki en kötü kart

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
GP OC modeli tam adı MSI Radeon RX 5700 MECH GP OC
Oyun içi sıcaklıklar nasıl?
Bende şöyle bir sorun var ana menü de veya oyunun duraklatma ekranında sıcaklık artıyor ama oyuna devam edince düşüyor.
V-sync açık oynuyorum oyunları o yüzden.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
Peki bu sorunu nasıl çözebilirim? bir kaç kasa fanı daha mı alayım yoksa garantiye mi yollamalıyım gerçi bu model ısınan bir model diyorsunuz ne yapsam bilemedim. Bu sıcaklıklar sorun yaratır mı ilerde?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende şöyle bir sorun var ana menü de veya oyunun duraklatma ekranında sıcaklık artıyor ama oyuna devam edince düşüyor.
V-sync kapalı oynuyorum oyun içi sıcaklık değişmiyor aynı en fazla 1-2 derece artıyor sonra sabit kalıyor

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Bunun farklı bi nedeni daha var lobi fps limitini 60 a sınırlarsan kartın ısınmıyacaktır bende öyle oldu

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Peki bu sorunu nasıl çözebilirim? bir kaç kasa fanı daha mı alayım yoksa garantiye mi yollamalıyım gerçi bu model ısınan bir model diyorsunuz ne yapsam bilemedim. Bu sıcaklıklar sorun yaratır mı ilerde?

V-sync kapalı oynuyorum oyun içi sıcaklık değişmiyor aynı en fazla 1-2 derece artıyor sonra sabit kalıyor
V-sync açık oynayın. Ya da FPS limiti koyun, sıcaklık değerinde ciddi düşüş oluyor.
Örnek: Valorant FPS limitini kapattığımda ekran kartı 70 dereceye çıkıyordu, FPS sabitlediğimde ekran kartı 55-60 derecede çalışıyor.

DenizAktaş

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
666
İsim
Deniz
V-sync açık oynayın. Ya da FPS limiti koyun, sıcaklık değerinde ciddi düşüş oluyor.
Örnek: Valorant FPS limitini kapattığımda ekran kartı 70 dereceye çıkıyordu, FPS sabitlediğimde ekran kartı 55-60 derecede çalışıyor.
Şimdi denedim de değişen bir şey olmadı hala 80 derece sabit

Top Bottom