DenizAktaş
80+ Bronze
Dahası
Msi Mag Forge 100rKasanın tam modelini yazar mısın?
GP OC modeli tam adı MSI Radeon RX 5700 MECH GP OCGP OC modelini almadıysan düz modelde ısınma sorunu var diye biliyorum. Bunun dışında olması gerekenden yüksek değerler. Kasa hava akışı iyi ve böyleyse sorun var.
Msi ın bu sene çıkardığı nerdeyse tüm kartlar soğutma konusunda sorunlu heleki sendeki model aralarındaki en kötü kart
Oyun içi sıcaklıklar nasıl?GP OC modeli tam adı MSI Radeon RX 5700 MECH GP OC
V-sync kapalı oynuyorum oyun içi sıcaklık değişmiyor aynı en fazla 1-2 derece artıyor sonra sabit kalıyorOyun içi sıcaklıklar nasıl?
Bende şöyle bir sorun var ana menü de veya oyunun duraklatma ekranında sıcaklık artıyor ama oyuna devam edince düşüyor.
V-sync açık oynuyorum oyunları o yüzden.
Bunun farklı bi nedeni daha var lobi fps limitini 60 a sınırlarsan kartın ısınmıyacaktır bende öyle olduOyun içi sıcaklıklar nasıl?
Bende şöyle bir sorun var ana menü de veya oyunun duraklatma ekranında sıcaklık artıyor ama oyuna devam edince düşüyor.
V-sync açık oynuyorum oyunları o yüzden.
V-sync açık oynayın. Ya da FPS limiti koyun, sıcaklık değerinde ciddi düşüş oluyor.Peki bu sorunu nasıl çözebilirim? bir kaç kasa fanı daha mı alayım yoksa garantiye mi yollamalıyım gerçi bu model ısınan bir model diyorsunuz ne yapsam bilemedim. Bu sıcaklıklar sorun yaratır mı ilerde?
V-sync kapalı oynuyorum oyun içi sıcaklık değişmiyor aynı en fazla 1-2 derece artıyor sonra sabit kalıyor
Şimdi denedim de değişen bir şey olmadı hala 80 derece sabitV-sync açık oynayın. Ya da FPS limiti koyun, sıcaklık değerinde ciddi düşüş oluyor.
Örnek: Valorant FPS limitini kapattığımda ekran kartı 70 dereceye çıkıyordu, FPS sabitlediğimde ekran kartı 55-60 derecede çalışıyor.