Yardım EKRAN KARTI GÜNCELLEME !!

beyt101

80+
Reaksiyon skoru
42
Hayırlı Forumlar ,
Arkadaşlar bu senenin indirimlerinden faydalanamadık , daha doğrusu tam istediğim gibi fp bi sistem denk getiremediğim için bu seneyi böyle kapattım ve halihazırdaki ekran kartıma ufak bi güncelleme yapmak istedim.
Sistemim DA ' nın 2021 yılında yayınladığı MD3. İşlemcisi Intel Core i3 10100F , ekran kartı GTX1650 , 1650 güzel kart aslında ama artık aşırı yetersiz gelmeye başladı bu işlemci kombinasyonunda maks fp ve verimde besleyebileceği bi ekran kartı güncellemesi yapmak istiyorum.
2. Elden bi ekran kartı alıp işi çözmek istiyorum , RTX3060Ti , GTX1660S , RTX2060 Super vb. kartlar var 2. elde .
Tam bi bilgim yok konu hakkında , yardımcı olur musunuz ?

god of war ve elden ring şuan en çok oynamak istediğim oyunlar hocam , cb2077 de var ama kütüphanede onu da oynayamıyoruz , bütçe maks 5-8k

driver zannettim konu başlığından :peeposad:

god of war ve elden ring şuan en çok oynamak istediğim oyunlar hocam , cb2077 de var ama kütüphanede onu da oynayamıyoruz , bütçe maks 5-8k
bütçe çok kısıtlı hocam illa yükselticem diyorsanız ve anakart falanda destekliyorsa bi 3060 ve r5 5600 geçilebilir gibi parçaları satıp yada bütçeye biraz daha ekleyip

driver zannettim konu başlığından :peeposad:
evet düşününce öyle oluyo :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bütçe çok kısıtlı hocam illa yükselticem diyorsanız ve anakart falanda destekliyorsa bi 3060 ve r5 5600 geçilebilir gibi parçaları satıp yada bütçeye biraz daha ekleyip
o zaman anakart güncellemesi falan da gerekicek hocam ya

evet düşününce öyle oluyo :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman anakart güncellemesi falan da gerekicek hocam ya
anakarttan anlamam ama uygun değilse zaten onlarda çok pahalı değil 2k ya falan parçalara uygun bişey buılunur.

anakarttan anlamam ama uygun değilse zaten onlarda çok pahalı değil 2k ya falan parçalara uygun bişey buılunur.
anakart ve işlemci değiştirmeyi , yükseltmeyi düşünmüyorum dostum ya , sadece ekran kartı bu kombinasyonda ne olabilir diye merak etmiştim

anakart ve işlemci değiştirmeyi , yükseltmeyi düşünmüyorum dostum ya , sadece ekran kartı bu kombinasyonda ne olabilir diye merak etmiştim
sadece ekran kartı değişecekse dediğim gibi 3060 bu bütçede uygun olabilir ama biraz darboğaz da yaşayabilirsin. aradaki farkları görmek içinde bu videoya bakabilirsin

sadece ekran kartı değişecekse dediğim gibi 3060 bu bütçede uygun olabilir ama biraz darboğaz da yaşayabilirsin. aradaki farkları görmek içinde bu videoya bakabilirsin
3060 ciddi fark ediyor 1650 ye nazaran , sahibinden de 10bin lira civarında ilanlar da var , düşünücem hocam teşekkürler.

Geri