kendisi satıyor dimi mesela ince hesapta var satıcılarda oda resmi diyimisorun çıkmaz hocam
Hocam güvenilirdir ama https://www.akakce.com/ekran-karti/...b1-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,125641843.html o bütçede attığım kartı almanız çok daha iyi olur.arkadaşlar bu ekran kartının satıcısı resmi amazon değilmi sorun çıkmaz yani başka esnaf dükkan değil
Alıntıyı görüntüle
hocam risk almak istemiyorum asla msı ventus 3060 kullandım önceden çok başarılı soğutma uygulamasıda var fan hızı ayarlıyorsunHocam güvenilirdir ama https://www.akakce.com/ekran-karti/...b1-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,125641843.html o bütçede attığım kartı almanız çok daha iyi olur.
Bahsettiğiniz ayarlama en kolay olaylardan biri kendi uygulaması olmasına gerek yok MSI Afterburnerdan tüm kartları ayarlayabiliyorsun.hocam risk almak istemiyorum asla msı ventus 3060 kullandım önceden çok başarılı soğutma uygulamasıda var fan hızı ayarlıyorsun
hocam güvenilir satıcıda istiyorum çünkü şuan aldım alcam birdaha almıyacağımBahsettiğiniz ayarlama en kolay olaylardan biri kendi uygulaması olmasına gerek yok MSI Afterburnerdan tüm kartları ayarlayabiliyorsun.
4070 18-19 civarına güzel modelleri bulunuyor 24K çok.
Kart aşırı pahalı bu paraya 4070ti vararkadaşlar bu ekran kartının satıcısı resmi amazon değilmi sorun çıkmaz yani başka esnaf dükkan değil
Alıntıyı görüntüle
hocam dediğim gibi fazlasında gözüm yok güvenir olmasında gözüm varKart aşırı pahalı bu paraya 4070ti var
Kardeşim trdeki bilindik her site güvenilir ayrıca incehesap sinerji gibi yerlerden kart alion bozuk çıkınca bir üst modlei ile bile değişiyorlarhocam dediğim gibi fazlasında gözüm yok güvenir olmasında gözüm var
arkadaşın attıgıda güvenilir alabilirsin sıkıntı çıkmazhocam dediğim gibi fazlasında gözüm yok güvenir olmasında gözüm var
evet tanınmış çünkü hiç pny kullanan görmedimFazlasında neden gözün yok? Alabiliyorkwn neden daha iyisini almıyorsun? Ventus diğer PNY karta göre daha az kaliteli sadece MSI ürettiği için daha cazip geliyor değil mi?
hocam varmı rtx 4070 ti linki çünkü başka model alamam 4080 dahilKardeşim trdeki bilindik her site güvenilir ayrıca incehesap sinerji gibi yerlerden kart alion bozuk çıkınca bir üst modlei ile bile değişiyorlar