Neler Yeni

Çözüldü✓ Ekran kartı için bu değerler normalmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin Yazlı
konuyu yukarıda tutalım
Superposition Benchmark yaptım ben bide test ondada bu sonucu verdi en yüksek ayarlarda
1724872835173.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin Yazlı
bu benchmark muhabbetını fazla bılmıyorum :peeposad:
Mesaj otomatik birleştirildi:

@B1L0
hocam tamam ben halletim yaptıgım testlerde sıkıntı yokmuş bi arkadaşın yüzünden sabahtan beri yanlış yerle ugraşmışım o değerler normalmiş bölüm bölümüş şimdi yaptıgım teste

Graphics score​

11 750​

CPU score​

5 834​

çıktı

Gurkanpiro

80+ Gold
hocam tamam ben halletim yaptıgım testlerde sıkıntı yokmuş bi arkadaşın yüzünden sabahtan beri ugraşmışım o degerler normalmiş bölüm bölümüş şimdi yaptıgım teste

Graphics score​

11 750​

CPU score​

5 834​

çıktı
ıyı hocam alcakmısınız kartı ıcınız rahatlamıs oldu en azında

Muhammet Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Muhammet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Oyunlar, Teknolojik Gelişmeler, Borsa, Ticaret, Kripto
Hocam deminden furmak sıcaklık testi yaptım Max sıcaklık 70 derece gösterci 12 dk %100 yük altında 231 FPS bu normal mi?
@Gurkanpiro
hocam en iyisi sizin kendi değerlerinizi internetteki değerlerle karşılaştırmanız çünkü bizde aynı şeyi yapıyoruz

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin Yazlı
ıyı hocam alcakmısınız kartı ıcınız rahatlamıs oldu en azında
valla sorma hocam ya rahatca uyurum artık sabahtan beri ugraşıyorum karttamı bi sıkıntı var diye yaptıgım tesler hatti hesabı kalmadı masaüstü dolu yarın bi güzel format attıyım sonunda bi sonuca vardım alırım kartı bi sıkıntısı yokmuş yaptıgım testlerdede bi sıkıntı çıkmadı ilerde bi ram takviyesi yaparım artık bana yeterde artar bile

Gurkanpiro

80+ Gold
valla sorma hocam ya rahatca uyurum artık sabahtan beri ugraşıyorum karttamı bi sıkıntı var diye yaptıgım tesler hatti hesabı kalmadı masaüstü dolu yarın bi güzel format attıyım sonunda bi sonuca vardım alırım kartı bi sıkıntısı yokmuş yaptıgım testlerdede bi sıkıntı çıkmadı ilerde bi ram takviyesi yaparım artık bana yeterde artar bile
ınternete degılde kendı yaptıgımıza guvenelım

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Yasin Yazlı
Top Bottom