Gurkanpiro
80+ Gold
konuyu yukarıda tutalım
konuyu yukarıda tutalım
Superposition Benchmark yaptım ben bide test ondada bu sonucu verdi en yüksek ayarlardakonuyu yukarıda tutalım
bu benchmark muhabbetını fazla bılmıyorumSuperposition Benchmark yaptım ben bide test ondada bu sonucu verdi en yüksek ayarlarda
Alıntıyı görüntüle
hocam tamam ben halletim yaptıgım testlerde sıkıntı yokmuş bi arkadaşın yüzünden sabahtan beri yanlış yerle ugraşmışım o değerler normalmiş bölüm bölümüş şimdi yaptıgım teste
ıyı hocam alcakmısınız kartı ıcınız rahatlamıs oldu en azındahocam tamam ben halletim yaptıgım testlerde sıkıntı yokmuş bi arkadaşın yüzünden sabahtan beri ugraşmışım o degerler normalmiş bölüm bölümüş şimdi yaptıgım teste
Graphics score
11 750
CPU score
5 834
çıktı
hocam en iyisi sizin kendi değerlerinizi internetteki değerlerle karşılaştırmanız çünkü bizde aynı şeyi yapıyoruzHocam deminden furmak sıcaklık testi yaptım Max sıcaklık 70 derece gösterci 12 dk %100 yük altında 231 FPS bu normal mi?
@Gurkanpiro
valla sorma hocam ya rahatca uyurum artık sabahtan beri ugraşıyorum karttamı bi sıkıntı var diye yaptıgım tesler hatti hesabı kalmadı masaüstü dolu yarın bi güzel format attıyım sonunda bi sonuca vardım alırım kartı bi sıkıntısı yokmuş yaptıgım testlerdede bi sıkıntı çıkmadı ilerde bi ram takviyesi yaparım artık bana yeterde artar bileıyı hocam alcakmısınız kartı ıcınız rahatlamıs oldu en azında
ınternete degılde kendı yaptıgımıza guvenelımvalla sorma hocam ya rahatca uyurum artık sabahtan beri ugraşıyorum karttamı bi sıkıntı var diye yaptıgım tesler hatti hesabı kalmadı masaüstü dolu yarın bi güzel format attıyım sonunda bi sonuca vardım alırım kartı bi sıkıntısı yokmuş yaptıgım testlerdede bi sıkıntı çıkmadı ilerde bi ram takviyesi yaparım artık bana yeterde artar bile
öyle yaptım hocam bi sıkıntı yok yanlış yönlendirme ile neyle ugraştıkhocam en iyisi sizin kendi değerlerinizi internetteki değerlerle karşılaştırmanız çünkü bizde aynı şeyi yapıyoruz
sagolasın senide oyaladık valla kusura bakma tekrardanınternete degılde kendı yaptıgımıza guvenelım
problem degıl senın ıcın rahat olsunöyle yaptım hocam bi sıkıntı yok yanlış yönlendirme ile neyle ugraştık
Mesaj otomatik birleştirildi:
sagolasın senide oyaladık valla kusura bakma tekrardan