Neler Yeni

Öneri AMD Ekran Kartı Alınmaz Mı?

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Ekran kartı için ayıracağım bütçe 10.000TL haliyle ikinci el almayi düşünüyorum fakat bu fiyat bandında pek fazla alternatif yok sadece Rx6000 serisi ile İntel B580 kartları mevcut ama çoğu kişi ekran kartının Nvidia'dan başkasını tercih etmenin doğru olmadığını söylüyor.
şuan 6700xt kullanıyorum bundan önce 5700xt kullanıyordum nerdeyse 4 yıldan beri AMD kartlar kullanıyorum şuana kadar herhangi bir sorun yaşamadım yüksek ihtimalle işimden dolayı nvıdıa tarafına geçecem eğer oyun veya render dışında başka bir iş veya beklentiniz yoksa nvidia kartlar şuan gereksiz pahalı o fiyatlara çok daha iyi saf güç veren amd kartlar almak kesinlikle daha iyi olur.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,441
İsim
Yunus Şahin
İkinci el de bu fiyat bandında F/P olarak AMD'den iyi kart yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
İskender Büyük
Garantiye çok önem vermesen de olur. Tabi garantili olursa bal üstüne kaymak olur ama yıllardir garantisiz kart kullanıyorum temiz olduğu sürece titiz kullanıldığı sürece sorun yaşamazsın sonuçta uzun ömürlü olması için tasarlanmış üretilmiş ürünler. Sapphire nitro, xfx merc, powercolor red devil bunlar üst segment olan modeller. Bir de asrock taichi var ama onu bulmak çok zor. Bulsan bile pahalıdır. Dediğim modelleri tekrar araştırabilirsin 70 derecenin altında çalışan sorunsuz temiz kart bulursan değerlendirirsin
Hocam garantisiz olunca genelde 2022 yılı ve eskisine ait oluyor bu dönemde mining yapmış olabilir o yüzden tetch etmiyorum.

Keepr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
893
İsim
Enes Altunışık
Cs2 için sistem toplayacağım. Muhtemelen amd kart tercih edeceğim. Dlss falan güzel teknolojiler ama bana kas gücü lazım. Amd de paranın hakkını veriyor kas gücü olarak.

ilyaskocc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
ilyas koç
Uzun bir süredir AMD işlemci ve ekran kartlarını kullanıyorum

5600g ile başladım, 6500xt, 6600, 6700xt ve şu anda da 6800xt kullanıyorum. Ben her zaman undervolt yaparak kullanıyorum. Belkide undervolttan dolayı wattman vs pek yaşamadım.

2. elde F/P olarak çok iyi

Sadece oyun oynanacaksa AMD güzel ama aynı zamanda yayın ,mühendislik ve video edit programlarında da kullanacaksanız NVIDIA daha başarılı

Top Bottom