yani 15 civarına 7700xt alınabilir o paraya gidip 4060 almak yerine 7700xt daha iyi olurŞuan bir bütçe belirlemedim fakat
10-15.000 civarı ekran kartına ayırabilirim.
Hocam AMD bazen şans işi oluyor, bazı kişiler yaşıyor sorun bazıları yaşamıyor,Nvidia vramdan kısıyor tamamen bütçe meselesiAlınır alınmaz ona bir şey demeyeceğim, ama sen şu konuma bakıp bence bir daha yorum yap hocam, çok emin konuşmuşsun. https://forum.donanimarsivi.com/kon...600-anlik-takilma-sorunu.975974/#post-8889087
Sizin sayenizde de güncelledim konunun son mesajını.
Rtx 4060 ti mı RX 7700 xt'miyani 15 civarına 7700xt alınabilir o paraya gidip 4060 almak yerine 7700xt daha iyi olur
Hayırlı olsunalınır alınmaz diyenlere bakma bütçen çok değilse f/p ürünü 3-4 gün önce rx 6700xt aldım
teşekkür ederim bu arada ben olsam RX 7700 XT alırım hem daha güçlü hem daha ucuzRtx 4060 ti mı RX 7700 xt'mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayırlı olsun
Ben aylarca RX 580 8 GB ekran kartı kulanan kişi olarak mutluyum önceden GTX 960 kulanıyordum ve nivida sadece teklonoji satıyo gtc 960 4000 TL ve RX 580 aynı fiyata am performans konusunda arasında dağlar gibi fark var ve ciden saf güç konusunda AMD bence daha iyiÇoğu kişi amd ekran kartı alınmaz diyor fakat kartları hem güçlü hem vrami fazla hemde Nvidia'ya kıyasla ucuz ama hata ve benzeri sorunlardan korkuyorum yorumlarınızı 6000 ve 7000 serisini esas alarak yaparsanız sevinirim.
Bence nividia'ninki daha karışıkintel + Nvidia sistem kullanıyordum ve amd pekte sevmeyen birisiydim. Şuan amd + amd setup kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece AMD software uygulaması biraz karışık
7700xt tabi kiRtx 4060 ti mı RX 7700 xt'mi
Hayırlı olsun
Nvidia'da hem az özellik var hemde baya düzenli şekilde duruyor. Amd koyabildiği her özelliği koymuş ve ne işe yaradıklarını bilmeyenler varBen aylarca RX 580 8 GB ekran kartı kulanan kişi olarak mutluyum önceden GTX 960 kulanıyordum ve nivida sadece teklonoji satıyo gtc 960 4000 TL ve RX 580 aynı fiyata am performans konusunda arasında dağlar gibi fark var ve ciden saf güç konusunda AMD bence daha iyi
Bence nividia'ninki daha karışık
Alinir imzamdaki sistemle kullanıyorum.Çoğu kişi amd ekran kartı alınmaz diyor fakat kartları hem güçlü hem vrami fazla hemde Nvidia'ya kıyasla ucuz ama hata ve benzeri sorunlardan korkuyorum yorumlarınızı 6000 ve 7000 serisini esas alarak yaparsanız sevinirim.
7600 kullanıyorum şuan kadar sorun yaşamadım hiçÇoğu kişi amd ekran kartı alınmaz diyor fakat kartları hem güçlü hem vrami fazla hemde Nvidia'ya kıyasla ucuz ama hata ve benzeri sorunlardan korkuyorum yorumlarınızı 6000 ve 7000 serisini esas alarak yaparsanız sevinirim.