Neler Yeni

Yardım AMD Ekran Kartı Alınmaz Mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
Overclock falan yaptınız mı?
Overclock denedim ama aman aman pek bi yararını görmedim veya farketmedim hocam 100-200 mhz fark oluyor sadece onun içinde kartı yormaya gerek duymadım ( driver üzerinden oc yaptım ayrıca herhangi bir ayar yapmadım)

SHADOW X

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Oğuzhan
Overclock denedim ama aman aman pek bi yararını görmedim veya farketmedim hocam 100-200 mhz fark oluyor sadece onun içinde kartı yormaya gerek duymadım ( driver üzerinden oc yaptım ayrıca herhangi bir ayar yapmadım)
Overclock yüzünden hata alınıyor diyende var o yüzden sordum

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
650
İsim
Arif
Çoğu kişi amd ekran kartı alınmaz diyor fakat kartları hem güçlü hem vrami fazla hemde Nvidia'ya kıyasla ucuz ama hata ve benzeri sorunlardan korkuyorum yorumlarınızı 6000 ve 7000 serisini esas alarak yaparsanız sevinirim.
6000 ve 7000 serisinde sorunlar bi hayli azaldı ama tabii ki hiç yok diyemeyiz. Fiyatlar göz önüne alınınca alınabilir diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
hedef gösteriliyorum
insanlar bizzat kullanmadığı ürünleri yorumlamayı seviyor. 2 laptopum var 2side intel işlemci ve nvidia ekran kartı. 2 masaüstüm var 2side amd işlemci ve ekran kartı. Allaha şükür daha hiç büyük sorun yaşamadım. kusursuz ürün diye bir durum yok binde bir kusur olabilir ve sana denk gelebilir. bu yorumu da 7600 işlemci 7800xt ekran kartı olan pcmden yazıyorum. bunlar benim düşüncem benim fikrim

• Beğen
Reaksiyonlar: VeV1
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Kubilay Gemci
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Oyun
Olabilir hocam ben karşılaşmadım ya da o insanlar gibi ayar yapmamış olabilirim
Ayrıca 6600 zaten güçlü bir kart oyun oynayacaksanız ve işlemcinizde iyi bir seviyedeyse çok ihtiyaç duymazsınız

TurkishAerospace

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
taha
Eski zamanlardan hatırlıyorum vram den baya sıkıntı çekiyordum. Valo cs oynuyorsan sıkıntı olmaz ama hikaye temalı oyunlar vram istiyor.
Zamanında 3070ti 25k civarındaydı... 15k ya 6900xt denk geldi aldım şuan bile 7800xt ile denk diyebiliriz. 2k full ayarlarda 100fps üzeri alıyorum.
Gerisine sen kara ver

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,743
Üyeler
165,581
Son üye
mahsumex7
Top Bottom