Neler Yeni

Ekran kartı iade etmek istiyorum

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Arkadaşlar ben 13 gün önce rx580 aldım fakat memnun kalmadım yazılım olsun kart olsun ürünü iade edip 1650Super alıcam.Şimdi iade talebi oluşturdum ve yarın kargoya koyucam.Bu adamlar iade talebimi kabul etmesi için kartın ne durumda olması gerekir?Yolladıkları gibi geri göndericem hiçbir farkı yok yani.Kartda herhangi bir problem yok benimle ilgili olarak.Geldiği gibi kart işte.Kart onlara ulaşınca kontrol edip iade kabul ederler mi?

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Evet ederler.
Fakat neden memnun kalmadığını çözemedim :D.
Yalnız 13 gün önce almışsın. 14 günden sonra kabul edilmiyor diye biliyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Alper Tuna Özen
Kutusuna zarar vermediysen ve 14 işgünü geçmediyse iade edebilirsin.
Arkadaşlar ben 13 gün önce rx580 aldım fakat memnun kalmadım yazılım olsun kart olsun ürünü iade edip 1650Super alıcam.Şimdi iade talebi oluşturdum ve yarın kargoya koyucam.Bu adamlar iade talebimi kabul etmesi için kartın ne durumda olması gerekir?Yolladıkları gibi geri göndericem hiçbir farkı yok yani.Kartda herhangi bir problem yok benimle ilgili olarak.Geldiği gibi kart işte.Kart onlara ulaşınca kontrol edip iade kabul ederler mi?
Kutusuna zarar vermediysen ve 14 işgünü geçmediyse iade edebilirsin.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ederler.
Fakat neden memnun kalmadığını çözemedim :D.
Yalnız 13 gün önce almışsın. 14 günden sonra kabul edilmiyor diye biliyorum.
Isınması ve yazılımından dolayı.Saçma bir şekilde gtaV girdiğimde fanları 3500RPM hızında çalışıyor ve kart 55-60 derecelerde kalıyor.Çok sıkıntılı bir durum bu benim için.İade talebi oluşturdum 7 gün içerisinde gönderim sağlamanız gerekiyor diye yazıyordu.O 14 günden sonra iade talebi oluşturamıyorsun.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
İadenin kabul olacağını düşünmüyorum. Sonuçta açıp kullanmışsınız.

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

Faveouls

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Emre
Canım hepsi için geçerli. Sen daha önce kullanılmış yani 2.el bir ekran kartı alır mıydın?
Önceden gönderdiysen ve kabul edilmeme sebebi kullanıldığı için sorun yaşadıysan konuş.Bilmiyorsan tahmin yürütüp almazlar sanırım kullanılmış diyip kafamı bulandırma.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Önceden gönderdiysen ve kabul edilmeme sebebi kullanıldığı için sorun yaşadıysan konuş.Bilmiyorsan tahmin yürütüp almazlar sanırım kullanılmış diyip kafamı bulandırma.
Ne dediğini anlamadım.

Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler” cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

14 gün yasal olarak cayma hakkı var ama.
Var ama belirli koşullar altında yoksa neden ürünü 13 gün kullanıp iade ederiz sürekli ohh ne güzel demi?

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ne dediğini anlamadım.

Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler” cayma hakkı kapsamı dışındadır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Var ama belirli koşullar altında yoksa neden ürünü 13 gün kullanıp iade ederiz sürekli ohh ne güzel demi?
Çalışan ürünü zaten kimse 13 gün kullanıp iade etmez. Kusurludur ki iade eder. Üstte yazdıkların cayma hakkı dışındaysa adam nerden bilecek ki ürünün kusurlu olup olmadığını. Kullanmadan bilemez elektronik cihaz sonuçta.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Çalışan ürünü zaten kimse 13 gün kullanıp iade etmez. Kusurludur ki iade eder. Üstte yazdıkların cayma hakkı dışındaysa adam nerden bilecek ki ürünün kusurlu olup olmadığını. Kullanmadan bilemez elektronik cihaz sonuçta.
Sen öyle san.
Zaten kusurlu ise iade veya değişim kabul ediliyor.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,410
Üyeler
164,308
Son üye