Emirhandkee
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 45
1.öncelik zaten o. Kusurlu ise iade almama şansları yok.Tamam o zaman arkadaşın iddiası kusurlu olduğu yönde. Yine de almazlar mı ?
1.öncelik zaten o. Kusurlu ise iade almama şansları yok.Tamam o zaman arkadaşın iddiası kusurlu olduğu yönde. Yine de almazlar mı ?
Kardeşim imzandaki linkler çalışmıyor bu arada tıklamaya çalıştım ama olmuyor. 3. satırdaki rehberler için.1.öncelik zaten o. Kusurlu ise iade almama şansları yok.
Memnum kalmadım diye iade isterse kabul edilmez.Tamam o zaman arkadaşın iddiası kusurlu olduğu yönde. Yine de almazlar mı ?
Anladım kardeşim.Memnum kalmadım diye iade isterse kabul edilmez.
Zamanında ben de kullanıp iade ettim. Bir sıkıntı çıkmıyor.Canım hepsi için geçerli. Sen daha önce kullanılmış yani 2.el bir ekran kartı alır mıydın?
Aslında pek de ısınmıyor. 1650 superde alacağın değerler de bundan pek farklı olmayacaktır.Isınması ve yazılımından dolayı.Saçma bir şekilde gtaV girdiğimde fanları 3500RPM hızında çalışıyor ve kart 55-60 derecelerde kalıyor.Çok sıkıntılı bir durum bu benim için.İade talebi oluşturdum 7 gün içerisinde gönderim sağlamanız gerekiyor diye yazıyordu.O 14 günden sonra iade talebi oluşturamıyorsun.
Isınmayı geçtim hadi tamamda nasıl bir yazılım vs. varsa gtaV giriyorum fanları 3500RPM hızında çeviriyor.Sıcaklık 55-60 derecelerde geziyor.İnşaat çalışması yapsalar yanımda daha iyi.Zamanında ben de kullanıp iade ettim. Bir sıkıntı çıkmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aslında pek de ısınmıyor. 1650 superde alacağın değerler de bundan pek farklı olmayacaktır.
Senin içinde de ukte kalmış sanırsam biraz 1650 Super. Al bir de onu dene bakalım .Isınmayı geçtim hadi tamamda nasıl bir yazılım vs. varsa gtaV giriyorum fanları 3500RPM hızında çeviriyor.Sıcaklık 55-60 derecelerde geziyor.İnşaat çalışması yapsalar yanımda daha iyi.
Ukte kalması değilde karttan ciddi manada memnun kalsam iade etmezdim sadece fan vs. değil ya yazılım konusundada problemleri vs. var.Anlatır anlatır dururum.İade talebim kabul edilsinde bir AMD ekran kartlarına bulaşmayacağım tekrar.Çok uzun yıllardan sonra alayım dedim yok halen aynı.Nvidia 1050Tİ vardı hiçbir sıkıntı çıkartmadı.Yazılımmış fanmış vs.Senin içinde de ukte kalmış sanırsam biraz 1650 Super. Al bir de onu dene bakalım .
Yalnız deneyimlerini sonradan paylaşır mısın? Gerçekten merak ettim neler olucak.