İndirdim ama renk yerine giremiyorumzotac sitesinden firestorm uygulamasını indirmen gerek
Hangisi 4060 için 3k serisi var 4k yok glbSPECTRA 2.0 Lighting Capabilities | ZOTAC
Silky smooth visual lighting transitions and displayswww.zotac.com
düz 4060 kartsa rgb özelliği yok buradan bakabilirsin benimki 4060ti kutusunda spectra rgb yazısı var ve uygulamadan kontrol ediliyorİndirdim ama renk yerine giremiyorum
Nerde yazması gerekiyor 4060 twin edge var bendedüz 4060 kartsa rgb özelliği yok buradan bakabilirsin benimki 4060ti kutusunda spectra rgb yazısı var ve uygulamadan kontrol ediliyor
ZOTAC GAMING GeForce RTX 4060 8GB Twin Edge OC | ZOTAC
<div>The ZOTAC GAMING GeForce RTX 4060 8GB Twin Edge OC is a compact and capable graphics card, featuring the NVIDIA Ada Lovelace architecture and an aerodynamic-inspired design. With a reduced 2 slot size, it's an excellent choice for those who want to build a SFF gaming PC capable of smooth...www.zotac.com
Hiç imkanı yok mu hocam değiştirmeminkutunun sol altındaki beyaz kutucuklarda yazıyor benim senin kartında yok o özellik sitede de spectra rgb ifadesi bulunmuyor kartın için
rgb özelliği yoksa nasıl değişsin hocam yok değişmezHiç imkanı yok mu hocam değiştirmemin
Rgb yoksa ışıkta yoktur ne kullanıyon sen adama bak yok olmayan ışık bi uygulamayla geliyor Allahın işine bakHiç imkanı yok mu hocam değiştirmemin
Arkadaşın ekran kartı desteklemiyoHocam firestorm uygulamasını indirin ordan hem ışık ayarı hemde fan ayarı yapılabiliyor.
Garip normalde desteklemesi lazım.Rgb yoksa ışıkta yoktur ne kullanıyon sen adama bak yok olmayan ışık bi uygulamayla geliyor Allahın işine bak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arkadaşın ekran kartı desteklemiyo