Neler Yeni

Ekran kartı ısınma sorunu

kuxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kürşat Efe
Arkadaşlar 4 Aralık da sistem toplarken Asus Dual Rx5700xt Evo Oc model ekran kartını almıştım sonra kartta coil whine ve ısınma sorunu olduğunu fark edip Ümraniye deki Asus servisine 10 Aralık da götürdüm sonra 16 Aralık da bana kartı geri verdiler ve bize verdikleri kağıtta gelen sesin performansa etkisi olmadığı, yapılan testleri başarıyla geçtiği, fan ve termal bakımının yapıldığı yazıyordu.Kartı aldıktan sonra sıcaklıklara baktığımda, Cyberpunk da 80 dereceyi görüyordu(kasamın önü full mesh) ,masaüstünde fanlar çalışmazken(fanlar çalışırken 40 44 arası) 59 60 dereceyi görüyordu sonra kartın fanları çalışıp 55 54 dereceye düşürüp duruyordu ve geri 60 a çıkıyordu,sürekli bu döngü böyle devam ediyordu bende 2 3 kez ddu ile driveri silip tekrar yükledim sonuç hala aynı,bugünse alakasız olduğunu bildiğim halde format atıp denedim sonuç hala aynı sizce bu saatten sonra ne yapabilirim daha yeni alınan bir kart tekrar fan ve termal bakımı yapıldığı halde nasıl bu kadar ısınır ve sizce bunu tekrar servise yollasam bir sonuç elde edebilirmiyim? (boşta belki yüksek mhz lerde çalışıyordur diyebilirsiniz onu da kontrol ettim yüksek mhz lere çıkmıyor.)

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
kaç mhzde dolanıyor kart?
cyberpunkta 80derece pek anormal gelmedi bana.

kuxa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Kürşat Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç mhzde dolanıyor kart?
cyberpunkta 80derece pek anormal gelmedi bana.
cyberpunk da 1850 2000 arasıydı sanırım masaüstünde 5 ile 50 arası,hadi belki bi ihtimal ona normal desem de masaüstünde aldığım sıcaklık değerleri çok tuhaf

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
cyberpunk da 1850 2000 arasıydı sanırım masaüstünde 5 ile 50 arası,hadi belki bi ihtimal ona normal desem de masaüstünde aldığım sıcaklık değerleri çok tuhaf
değerler normal. ben bir sıkıntı göremedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Metin Yıldız
masaüstünde kart belirli sıcaklığa gelene kadar fanlar çalışmıyor bence normal cyberpunk da hafife alınacak oyun deil ama.

Top Bottom