Anakartın Ekran kartının işlemcinin kendi programları var mı?AIDA64 ve HWiNFO64 önerebilirim. Detayı detayına gösteren uygulamalar bunlar, özellikle HWiNFO64.
Anakartın Ekran kartının işlemcinin kendi programları var mı?Oyun için MSI Afterburner.
Virüslü değil demiMsı Afterburner önerim.{oyun içi sıcaklıklar için}
Sanmam, normalde bakmak için HWINFO kullanıyorum ben, öneririm.Anakartın Ekran kartının işlemcinin kendi programları var mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anakartın Ekran kartının işlemcinin kendi programları var mı?
GTX 1050 Ti GAMING X'e sahipmişsin. Onun yazılımı var evet. Dragon Center'dan kontrol edilebiliyor olması lazım.Anakartın Ekran kartının işlemcinin kendi programları var mı?
Dragon center indiriliyor m u hazır var mı?GTX 1050 Ti GAMING X'e sahipmişsin. Onun yazılımı var evet. Dragon Center'dan kontrol edilebiliyor olması lazım.
Anakart içinse GIGABYTE SIV var ancak gerek yok onlarla uğraşmaya. Sıcaklıkları görmek istiyorsan AIDA64 veya HWiNFO64 kullan, çok daha kullanışlı bunlar.
Sen indiriyorsun.Dragon center indiriliyor m u hazır var mı?
MSI AFTERBURNERProgram önerir misiniz?
Kendi programları var mı?
İşlemci: Ryzen 5 2600X
Ekran Kartı: MSI 1050Tİ Gaming X
Anakart: B450M S2H V2
Araçlar Windows 10 64 Bit seçtim orda MSI Afterburner çıktı Gaming App da var indirim mi onları Windows 10 Pro benimkiSen indiriyorsun.
Şimdi baktım da senin Dragon Center değil değil de "Gaming App" indirmen gerekiyor. En azından kendi sitesine Dragon Center'ı eklememişler Araçlar'da.
MSI Türkiye
MSI Türkiye'ye hoşgeldiniz. MSI Anakart, AIO, Grafik kartı, Dizüstü Bilgisayar, Netbook, Tablet PC, Tüketici elektroniği, iletişim, Barebone, Sunucu, endüstriyel bilgi işlem, Multimedya, Temiz Makine ve Araba Bilgi-Eğlence tasarlar ve üretir.tr.msi.com
Sana kalmış dostum. Ben sıcaklıklar ve diğer şeyler için AIDA64 ve HWiNFO64 öneriyorum dediğim gibi.Windows 10 64 Bit saeçtim orda MSI Afterburner çıktı Gaming App da var indirim mi onları