Neler Yeni

Ekran kartı krizi konsol fiyatlarını etkiler mi?

fatihgn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Fatih Gün
Biliyorsunuz ekran kartı stok sıkıntısı sebebiyle fiyatlar uçuk bulmak çok zor. XSS konsol almayı düşünüyorum. 1-2 ay içerisinde bu kriz konsol fiyatlarını da bu derece uçuk şekilde etkiler mi?

Agathon

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Biliyorsunuz ekran kartı stok sıkıntısı sebebiyle fiyatlar uçuk bulmak çok zor. XSS konsol almayı düşünüyorum. 1-2 ay içerisinde bu kriz konsol fiyatlarını da bu derece uçuk şekilde etkiler mi?
Harddisklere zaman içinde ne olur tam kestiremiyoruz. Böyle böyle bilgisayar parçaları belki de daha pahalanıcak.
İnsanların konsollara talepleri artarsa dediğiniz şeyin yaşanması münkün.

Farway

80+ Silver
Kriz ekran kartı değil çip krizi olarak telaffuz ediliyor her şeyi etkileyebilir.

fatihgn7

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Fatih Gün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyatlar aniden 5000 bandına çıkarsa sıkıntı. Kur oynaklığı da etkileyebilir.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Konsol fiyatlarının etkilenmesi için ekran kartı krizine gerek yok. Zaten üretim talebi karşılamıyor ve stok yok. Bu söylediklerim ps5 için geçerli. Xbox satış rakamı olarak biraz geride kaldığı için şimdilik üretim talebi karşılıyor. Stok bulunabiliyor ve ucuz. Ps5 bulunmuyor ve pahalı.

Top Bottom