Neler Yeni

ekran kartı kullanımı aşırı düşük (tekrar açıyorum konuyu)

Robocyber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Tok
işlemci 10400f ekran kartı 1650 gddr6 ama oyunlarda ekran kartı kullanımı çok düşük lütfen yardımcı olun

Apcey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
--
Grafik ayarların hangi düzeyde oluyor genellikle oyunlarda ?

Robocyber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Tok
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Grafik ayarların hangi düzeyde oluyor genellikle oyunlarda ?
yeni oyunlarda bf 5 gibi orta ve ya düşük 2017 den önce çıkan oyunlarda yüksek ayarlarla oynuyorum

Apcey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
--
yeni oyunlarda bf 5 gibi orta ve ya düşük 2017 den önce çıkan oyunlarda yüksek ayarlarla oynuyorum
Ekran kartı kullanım genel olarak grafik ayarlarına bağlı oluyor, açıklamam gerekirse grafikler düşük oldukça ekran kartının performansı azalır ve tüm yük işlemciye biner ancak tam tersi olduğu zamanda ekran kartı tüm performansını kullanmak zorunda kalır ve bu şekilde de oyunlarda alabileceğimiz en iyi performansı alırız, sizde de sanıyorum sorun oyun grafik ya da çözünürlük ayarları olabilir, bunları değiştirerek deneyin eğer ki hala kullanım azsa driver güncellemeyi deneyebilirsiniz.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Şimdi güzel kardeşim 2 sorum var sana. Birincisi oyunlarda ortalama kaç fps alıyorsun ve hangi ayarlarda alıyorsun öncelikle bunu bi paylaş. Ardından ekran kartının düşük kullanımı hangi anlamda düşük ? Vram kullanımın mu düşük ? Mhz değerlerin mi düşük ? Voltaj değerlerin mi düşük ? Ya da grafik işleme konusunda mı verim alamıyorsun bunları paylaş ki bilelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tür durumlarda ekran kartının bilgi yani osd ekranında gözüken değerler yanlıştır. Bu oyunlar güç gerektirir. Buda ekran kartının tam yükte veya kısmı yükte kullanımı anlamına gelir. İçin rahat olsun bazen sistemsel olarak bilgi aktarımı yapılmıyor yani osd yanlış gösterebiliyor

Robocyber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Tok
Şimdi güzel kardeşim 2 sorum var sana. Birincisi oyunlarda ortalama kaç fps alıyorsun ve hangi ayarlarda alıyorsun öncelikle bunu bi paylaş. Ardından ekran kartının düşük kullanımı hangi anlamda düşük ? Vram kullanımın mu düşük ? Mhz değerlerin mi düşük ? Voltaj değerlerin mi düşük ? Ya da grafik işleme konusunda mı verim alamıyorsun bunları paylaş ki bilelim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tür durumlarda ekran kartının bilgi yani osd ekranında gözüken değerler yanlıştır. Bu oyunlar güç gerektirir. Buda ekran kartının tam yükte veya kısmı yükte kullanımı anlamına gelir. İçin rahat olsun bazen sistemsel olarak bilgi aktarımı yapılmıyor yani osd yanlış gösterebiliyor
yardım için teşekkür ederim :)

Robocyber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Tok
SORUNU ÇÖZDÜM pc ye format attığımda düzeldi

asus>msi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
ferhat demirci
SORUNU ÇÖZDÜM pc ye format attığımda düzeldi
hocam aynı sorun bende de var. Daha doğrusu sorun oluştu. 3 5 gün öncesine kadar yoktu. Sonradan böyle bir sorun meydana geldi. Bende format atmayı düşünüyorum.

Robocyber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Tok
hocam aynı sorun bende de var. Daha doğrusu sorun oluştu. 3 5 gün öncesine kadar yoktu. Sonradan böyle bir sorun meydana geldi. Bende format atmayı düşünüyorum.
Abi şimdiden söyleyeyim kalıcı çözmüyor 2 ayda bir format atmayı tavsiye ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,166
Üyeler
169,682
Son üye
cmal
Top Bottom