yeni oyunlarda bf 5 gibi orta ve ya düşük 2017 den önce çıkan oyunlarda yüksek ayarlarla oynuyorumGrafik ayarların hangi düzeyde oluyor genellikle oyunlarda ?
Ekran kartı kullanım genel olarak grafik ayarlarına bağlı oluyor, açıklamam gerekirse grafikler düşük oldukça ekran kartının performansı azalır ve tüm yük işlemciye biner ancak tam tersi olduğu zamanda ekran kartı tüm performansını kullanmak zorunda kalır ve bu şekilde de oyunlarda alabileceğimiz en iyi performansı alırız, sizde de sanıyorum sorun oyun grafik ya da çözünürlük ayarları olabilir, bunları değiştirerek deneyin eğer ki hala kullanım azsa driver güncellemeyi deneyebilirsiniz.yeni oyunlarda bf 5 gibi orta ve ya düşük 2017 den önce çıkan oyunlarda yüksek ayarlarla oynuyorum
Bu tür durumlarda ekran kartının bilgi yani osd ekranında gözüken değerler yanlıştır. Bu oyunlar güç gerektirir. Buda ekran kartının tam yükte veya kısmı yükte kullanımı anlamına gelir. İçin rahat olsun bazen sistemsel olarak bilgi aktarımı yapılmıyor yani osd yanlış gösterebiliyoryeni oyunlarda bf 5 gibi orta ve ya düşük 2017 den önce çıkan oyunlarda yüksek ayarlarla oynuyorum
yardım için teşekkür ederimŞimdi güzel kardeşim 2 sorum var sana. Birincisi oyunlarda ortalama kaç fps alıyorsun ve hangi ayarlarda alıyorsun öncelikle bunu bi paylaş. Ardından ekran kartının düşük kullanımı hangi anlamda düşük ? Vram kullanımın mu düşük ? Mhz değerlerin mi düşük ? Voltaj değerlerin mi düşük ? Ya da grafik işleme konusunda mı verim alamıyorsun bunları paylaş ki bilelim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu tür durumlarda ekran kartının bilgi yani osd ekranında gözüken değerler yanlıştır. Bu oyunlar güç gerektirir. Buda ekran kartının tam yükte veya kısmı yükte kullanımı anlamına gelir. İçin rahat olsun bazen sistemsel olarak bilgi aktarımı yapılmıyor yani osd yanlış gösterebiliyor
hocam aynı sorun bende de var. Daha doğrusu sorun oluştu. 3 5 gün öncesine kadar yoktu. Sonradan böyle bir sorun meydana geldi. Bende format atmayı düşünüyorum.SORUNU ÇÖZDÜM pc ye format attığımda düzeldi
Abi şimdiden söyleyeyim kalıcı çözmüyor 2 ayda bir format atmayı tavsiye ederimhocam aynı sorun bende de var. Daha doğrusu sorun oluştu. 3 5 gün öncesine kadar yoktu. Sonradan böyle bir sorun meydana geldi. Bende format atmayı düşünüyorum.