MamiKK
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,090
sadece bu oyunda mı yapıyorEkran kartım 9060xt (yeni aldım)
İşlemci r5 5600x (yetersiz mi geliyor?)
Darboğaz mı var ne var neden böyle yapıyor bi anda yüzde sıfıra düşüyor 2 saniye felan ondan sonra düzeliyor nolur yardım
Alıntıyı görüntüle
Ddu ile baştan temiz kurulum yapılabilir aynenDriver sorunu olabilir güncel Sorunsuz olan sürüme geçin Bi de öyle deneyin
driver en son sürüm, dediğini nasıl bulcamDriver sorunu olabilir güncel Sorunsuz olan sürüme geçin Bi de öyle deneyin
gta 5, cs 2, ets 2, fifa 22, mafia 3, forza horizon 5 de denedim sadece bf de oluyosadece bu oyunda mı yapıyor
yapıldı, sadece bf2042 de oluyoDdu ile baştan temiz kurulum yapılabilir aynen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
PSU kaç watt ve hangi marka model
Optimizasyonu kıt bir oyun mu acaba? PSU neydi hocamdriver en son sürüm, dediğini nasıl bulcam
gta 5, cs 2, ets 2, fifa 22, mafia 3, forza horizon 5 de denedim sadece bf de oluyo
yapıldı, sadece bf2042 de oluyo
eskiden öyleydi hocam şimdi değil düzelttiler, optimizasyonu daha kötü olan squadda yaşamadım mesela, psu markasını bilmiyom kasam sharkoon, yeni psu aldım gelince takıp deneyeceğimOptimizasyonu kıt bir oyun mu acaba? PSU neydi hocam
o zaman oyundan kaynaklıdır cok sıkıntı etmedriver en son sürüm, dediğini nasıl bulcam
gta 5, cs 2, ets 2, fifa 22, mafia 3, forza horizon 5 de denedim sadece bf de oluyo
yapıldı, sadece bf2042 de oluyo
ben 6700xt ıle oynamıstım bı ara o oyunu hıc boyle bı sıkınıt gormedım ama optımızasyonla alakalıdır herhalde ınan bılmıyorume diğer oyunlarda neden olmuyo o zaman
reisim bellki psu yetmiyor olabilir banada aynısı oluyordu psu aldım düzeldiEkran kartım 9060xt (yeni aldım)
İşlemci r5 5600x (yetersiz mi geliyor?)
Darboğaz mı var ne var neden böyle yapıyor bi anda yüzde sıfıra düşüyor 2 saniye felan ondan sonra düzeliyor nolur yardım
Alıntıyı görüntüle
Bu oyunun sıkıntılı başka bir konunuzda söylemiştim. Şimdi de bu oyun optimizasyon özürlü diyorlar, başka oyunda neden olmuyor diye soruyorsunuz.e diğer oyunlarda neden olmuyo o zaman