Neler Yeni

Yardım DA-G9 OYUNDA EKRAN KARTI KULLANIMI BİR ANDA %3 e veya %0 a düşüyor drop yiyorum

kanka ben de aldım benım işlemci valoda 75 oluyor birde sanırım etherne tgirişi bozuk driver ile ilgili olabilir mi kabloyu bşraz oynatıyorum düzeliyor iki ucunda da aynı şeyi yaşadım sokette problem olma olasılığı nedir 0 sistem sonuçta

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
kanka ben de aldım benım işlemci valoda 75 oluyor birde sanırım etherne tgirişi bozuk driver ile ilgili olabilir mi kabloyu bşraz oynatıyorum düzeliyor iki ucunda da aynı şeyi yaşadım sokette problem olma olasılığı nedir 0 sistem sonuçta
Sokette de problem olabilir üretim bandından sıkıntılı çıkmıştır veya biyere çarpmıştır falan filan olabilir yani yapabiliyosan bant tarzı bişeyle sabitlemeyi dene

SendyGood

80+ Bronze
Arkdaşlar halen ama halen düzelmedi bir anda ekran kartı kullanımı yüzde 2 ye veya 5 e düşüyor vallahi bıktım

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Eray Yılmaztürk
yarın deneyeceğim yakına almak gerekiyor makineyi farklı kablo ancak öyle oluyor ama umarım kablodadır sıkıntı msı ın soket problemı yapacagını sanmıyorum
Yüzde 99 sorun kabloda hocam merak etmeyin cat5 düzgün bir kablo alın olmazsa anakartin aynasını kontrol edin demir içe bükülmüş olabilir

SendyGood

80+ Bronze
arkadaşlar çok bunaldım sistemi satmayı düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ahmet Furkan Özçelik
Arkdaşlar halen ama halen düzelmedi bir anda ekran kartı kullanımı yüzde 2 ye veya 5 e düşüyor vallahi bıktım
sorunu çözdüm arkadaşlar, kusura bakmayın buraya ulaşamamıştım. Arkadaşlar öncelikle anakartım tasarruf modlu bir anakartmış sinerjiden almıştım bilgisayarımı oraya götürdüğümde bir sorun olmadığını söylemişlerdi başta fakat sonrasında uzun testler yaptırdık ve onlarda farketti problemi anakartı değiştirdiler o gün bugündür bir sorun yok maşallah
Aynı sorunu yaşayan bi arkadaşın cevabı belki işine yarar

Top Bottom