Hayır demek istediğim NBA 2k21 deki normal gelmedi bana %95 yüksek gibi normal midir sizceLol ağır bir oyun değil normal.
Şimdi internetten baktım 1650 ti ekran kartının kullanımı da 97 imiş normaldir o zamanLoL ağır bir oyun değil az kullanım olması normal.
Evet normal. Ekran kartının tam yük altına girmesi herhangi bir sorun teşkil etmez.Hayır demek istediğim NBA 2k21 deki normal gelmedi bana %95 yüksek gibi normal midir sizce
Derece de NBA 2k21 ultra ayarlarda 60 derece normal mi tabi turbo fan modundaEvet normal. Ekran kartının tam yük altına girmesi herhangi bir sorun teşkil etmez.
İşlemci de 60 derece turbo boost kapalı ancakDerece de NBA 2k21 ultra ayarlarda 60 derece normal mi tabi turbo fan modunda
Turbo fan moduna almana gerek yok. O moddayken fanlar çok hızlı döner ve çok ses yapar, ayrıca fanların ömrü de hızlı biter.Derece de NBA 2k21 ultra ayarlarda 60 derece normal mi tabi turbo fan modunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci de 60 derece turbo boost kapalı ancak
Turbo Boost'u kapamana gerek yok, o ayar kapandığında işlemcinin performansı düşer.İşlemci de 60 derece turbo boost kapalı ancak
https://hizliresim.com/QESxoz değerler böyleEvet normal. Ekran kartının tam yük altına girmesi herhangi bir sorun teşkil etmez.
Değerler gayet iyi.https://hizliresim.com/QESxoz değerler böyle
Turbo boost bayağı sıcaklık düşürdüğü için kapatmıştım bir de açık kapalı oyunlarda pek bir fark yok render yaparken açıyorum ama sizce ne yapayım
Turbo Boost'u açtığında işlemci yük altındayken 80 dereceyi geçmiyorsa sorun yok, her zaman açık kalabilir.Turbo boost bayağı sıcaklık düşürdüğü için kapatmıştım bir de açık kapalı oyunlarda pek bir fark yok render yaparken açıyorum ama sizce ne yapayım
Peki deneyeceğim 80 i gecerse açacağım bu arada işlemci yükte değilken turbo boost da açıkken 42 derece sıcaklık normal miDeğerler gayet iyi.
Turbo Boost'u açtığında işlemci yük altındayken 80 dereceyi geçmiyorsa sorun yok, her zaman açık kalabilir.
Ben olsam sıcaklık 80 dereceyi geçmiyorsa Turbo Boost'u hiç kapatmazdım.
Kapalıyken 36 ya kadar iniyorPeki deneyeceğim 80 i gecerse açacağım bu arada işlemci yükte değilken turbo boost da açıkken 42 derece sıcaklık normal mi
Boştayken 45 derece aşağısında ise endişelenmene gerek yok, boşta 45 derece altı gayet idealdir.Peki deneyeceğim 80 i gecerse açacağım bu arada işlemci yükte değilken turbo boost da açıkken 42 derece sıcaklık normal mi
Kapalıyken 36 ya kadar iniyor