Ekran kartı kullanımı

hberıkey

80+
Reaksiyon skoru
22
Merhaba arkadaşlar ekran kartım 1660 ti league of legends oynarken %20 40 arası seyreden ekran kartım NBA 2k21 oynarken yüzde %95 lerde bu normal midir

Lol ağır bir oyun değil normal.

LoL ağır bir oyun değil az kullanım olması normal.

Derece de NBA 2k21 ultra ayarlarda 60 derece normal mi tabi turbo fan modunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşlemci de 60 derece turbo boost kapalı ancak
Turbo fan moduna almana gerek yok. O moddayken fanlar çok hızlı döner ve çok ses yapar, ayrıca fanların ömrü de hızlı biter.
Otomatik modda kalsın, fanlar sıcaklıkla doğru orantılı olarak dönecektir.
60 derece gayet iyi bir sıcaklık. 80'i geçmediği sürece endişelenmene gerek yok.

İşlemci de 60 derece turbo boost kapalı ancak
Turbo Boost'u kapamana gerek yok, o ayar kapandığında işlemcinin performansı düşer.

Evet normal. Ekran kartının tam yük altına girmesi herhangi bir sorun teşkil etmez.
https://hizliresim.com/QESxoz değerler böyle

Turbo boost bayağı sıcaklık düşürdüğü için kapatmıştım bir de açık kapalı oyunlarda pek bir fark yok render yaparken açıyorum ama sizce ne yapayım

https://hizliresim.com/QESxoz değerler böyle

Turbo boost bayağı sıcaklık düşürdüğü için kapatmıştım bir de açık kapalı oyunlarda pek bir fark yok render yaparken açıyorum ama sizce ne yapayım
Değerler gayet iyi.

Turbo Boost'u açtığında işlemci yük altındayken 80 dereceyi geçmiyorsa sorun yok, her zaman açık kalabilir.
Ben olsam sıcaklık 80 dereceyi geçmiyorsa Turbo Boost'u hiç kapatmazdım.

Değerler gayet iyi.

Turbo Boost'u açtığında işlemci yük altındayken 80 dereceyi geçmiyorsa sorun yok, her zaman açık kalabilir.
Ben olsam sıcaklık 80 dereceyi geçmiyorsa Turbo Boost'u hiç kapatmazdım.
Peki deneyeceğim 80 i gecerse açacağım bu arada işlemci yükte değilken turbo boost da açıkken 42 derece sıcaklık normal mi

Peki deneyeceğim 80 i gecerse açacağım bu arada işlemci yükte değilken turbo boost da açıkken 42 derece sıcaklık normal mi
Kapalıyken 36 ya kadar iniyor

Kapalıyken 36 ya kadar iniyor
Boştayken 45 derece aşağısında ise endişelenmene gerek yok, boşta 45 derece altı gayet idealdir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,952
Üyeler
190,837
Son üye
AliYİLDİRİM59
Geri