Yardım Ekran kartı macunu yenilerken bozmuş olabilir miyim

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar yaklaşık 3 yıldır aynı sistemi kullanıyorum ve ilk sistemim dolayısıyla tecrübesizim. İşlemci ve ekran karti macununu tazelemek istedim ve bence her şey çok iyiyken sistemi topladığımda monitöre görüntü gelmedi ramlari vs tak çıkar yaptim ama sorun düzelmedi. Ekran kartının macununu yanlış sürmüş olabileceğimi düşünüyorum. Etrafındaki metallere bulaşmış sanırım sizce sorunun kaynağı bu mudur yoksa farklı bir durum olabilir mi? Görseller ekte (bu temizlemeye çalıştığım hali)

Ekler

• 1000045144.webp
    1000045144.webp
    804.6 KB · Hit: 20
  • 1000045143.webp
    1000045143.webp
    657.5 KB · Hit: 20
  • 1000045145.webp
    1000045145.webp
    773.1 KB · Hit: 18
Piyasadakı coğu macun iletken degil sizdeki macun ne bazıları iletken ola biliyor ve ıslemcının ustunden taşıp lehimlere deydiyse kısa devre yapmıstır.. o lehim yerlerıide temizlemen gerek alkolle felan sonra tekrar dene.

çok sürmüşsün de plastik kısımdan dışarı çıkmadıysa sorun değil şeffaf plaka gibi sür kart gibi bişeyle düzle tamamen görüntü zannetmem bundan oldugunu her bakım sonrası yaşıyorum bu sorunu ramlerle tek tek açmaya çalış cpu güç kablosunu taktın dimi

Piyasadakı coğu macun iletken degil sizdeki macun ne bazıları iletken ola biliyor ve ıslemcının ustunden taşıp lehimlere deydiyse kısa devre yapmıstır.. o lehim yerlerıide temizlemen gerek alkolle felan sonra tekrar dene.
Mx4 macun önermişti herkes forumlardan okuduğum kadarıyla onu satın aldım. Temizleme işlemini kolonya ile yapmam problem yaratır mı? Suan elimde alkol bulunmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mx4 macun önermişti herkes forumlardan okuduğum kadarıyla onu satın aldım. Temizleme işlemini kolonya ile yapmam problem yaratır mı? Suan elimde alkol bulunmuyor

çok sürmüşsün de plastik kısımdan dışarı çıkmadıysa sorun değil şeffaf plaka gibi sür kart gibi bişeyle düzle tamamen görüntü zannetmem bundan oldugunu her bakım sonrası yaşıyorum bu sorunu ramlerle tek tek açmaya çalış cpu güç kablosunu taktın dimi
Kabloların hepsini taktım evet. Ekran kartı fanlari çalışıp hemen duruyor bir de sadece görüntü değil şimdi tamamen temizleyip bir dsha deneyeceğim

Kabloların hepsini taktım evet. Ekran kartı fanlari çalışıp hemen duruyor bir de sadece görüntü değil şimdi tamamen temizleyip bir dsha deneyeceğim
mx4 iyi aalkole filan gerek yok düz peçete ile silsende olur veya metal kısmı yüzey temizlik mendilleriyle narince sil temizler zaten ramleri tek tek takarak açmaya çalış olmazsa bios pilini çıkarıp biraz bekle geri tak dene

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,263
Üyeler
184,756
Son üye
yagiz21
Geri